Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομάζει ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα - Πάνω και από την Μπαρτσελόνα - Φήμες για ελεύθερο παίκτη
Μπάσκετ
| 2021-10-15 23:24:00

Τρομάζει ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα - Πάνω και από την Μπαρτσελόνα - Φήμες για ελεύθερο παίκτη

του Pick n' Scroll
Τρομάζει ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα - Πάνω και από την Μπαρτσελόνα - Φήμες για ελεύθερο παίκτη

Το μεγάλο "όπλο" των Πειραιωτών και ποιο το ερωτηματικό που υπάρχει στο ΣΕΦ. Θα αντέξουν άραγε σε αυτόν τον ρυθμό στον μαραθώνιο της Euroleague; Οι τρομερές εμφανίσεις, η εντυπωσιακή άμυνα και ο παίκτης που λείπει, αλλά ακόμα δεν έρχεται. Με ποιον έγινε επαφή;

Ο Ολυμπιακός ανησύχησε τον κόσμο του για ένα ημίχρονο, συναντώντας τεράστιες δυσκολίες απέναντι στην Ζαλγκίρις. Του αρκούσε, όμως, ένα δεκάλεπτο για να κάνει εν τέλει εύκολα τα πράγματα και να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Μπαρτσελόνα. Ο Κώστας Σλούκας με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ήταν εκείνοι, που τράβηξαν τους Πειραιώτες στην επανάληψη και απομάκρυναν έτσι κάθε κίνδυνο, που υπήρχε από τον Γιούρε Ζντοβτς και τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός τρομάζει κόσμο στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτό είναι το συμπέρασμα μέχρι στιγμής. Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, κυρίως παίζει άμυνα μέχρι εκεί, που δεν πάει, και αν πρόσεχε τις λεπτομέρειες στην Βαρκελώνη τώρα αυτός θα ήταν αήττητος και όχι η Μπαρτσελόνα. Ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς, αλλά κάθε αποτέλεσμα είναι σημαντικό σε μία Ευρωλίγκα, που είναι μαραθώνιος.

Ενα ερωτηματικό, που αφορά στους «ερυθρόλευκους» είναι αν θα αντέξουν να παίζουν σε τέτοια ένταση για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχοντας 11 ετοιμοπόλεμους παίκτες για αυτό το επίπεδο. Εχουν ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής, αλλά προς το παρόν δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κίνηση. Εστω και αν κάθε μέρα από το ΝΒΑ «κόβονται» παίκτες, έστω και αν ο Γιάνις Τίμα, με τον οποίο είχε γίνει επαφή πριν από ένα μήνα, παραμένει ελεύθερος.

Το επιτελείο του Μπαρτζώκα παρακολουθεί την αγορά από κοντά, ο ίδιος, όμως, ο προπονητής, όπως και οι Αγγελόπουλοι, δεν θέλουν αυτή τη στιγμή να διαταραχθεί η ισορροπία της ομάδας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό κράξιμο από Παναθηναϊκό για το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός - "Κουράσατε πια..." - Χάιδεμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags