Facebook Pixel Ζόραν Σάβιτς: Βόμβες από Σερβία θα τρελάνουν τους φίλους του ΠΑΟ - "Ο Ομπράντοβιτς είχε καλύτερες προσφορές αλλά.."
| 2021-10-21 22:59:00

"Βόμβες" που θα τρελάνουν τους φίλους του ΠΑΟ - "Ο Ομπράντοβιτς είχε καλύτερες προσφορές αλλά.."

Sportdog Team
"Βόμβες" που θα τρελάνουν τους φίλους του ΠΑΟ - "Ο Ομπράντοβιτς είχε καλύτερες προσφορές αλλά.."

Για τη πρόσληψη του Ζοτς στην τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν μίλησε ο General Manager των Σέρβων τονίζοντας τους λόγους που τελικά επέλεξε τους Ασπρόμαυρους παρά το γεγονός ότι δεν είχαν κάνει την καλύτερη πρόταση.

Ζόραν Σάβιτς: Στον πάγκο της Παρτιζάν επέστρεψε μετά από 28 χρόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο General Manager της ομάδας έδωσε συνέντευξη για το θέμα στο Nos Gusta el Basket, μιλώντας παράλληλα και για τους στόχους που έχουν τεθεί.

Για τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ομπράντοβιτς: "Σίγουρα, ο Ζέλικο είχε καλύτερες προσφορές, αλλά και απίστευτη αγάπη για την Παρτιζάν. Δεν γνωρίζω κανέναν που να νοιάζεται τόσο για την ομάδα. Έχει εγκαταλείψει πολλά χρήματα. Ήταν πιο σίγουρος από εμάς ότι θα αναλάμβανε. Με τον Ζέλικο στο τιμόνι, ακολουθεί πίεση και αυτό είναι που θέλει".

Για το να η Παρτιζάν είναι φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup: "Δεν νομίζω ότι είμαστε τα φαβορί. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά και άλλες ομάδες είναι επίσης δυνατές. Η Βαλένθια και η Βίρτους έχουν βελτιωθεί και οι δύο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η μόνη επιλογή μας για να εξασφαλίσουμε μια θέση στην Euroleague είναι το EuroCup. Έχουμε επίσης την επιλογή να κερδίσουμε την ABA League", είπε ο Ζόραν Σάβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags