Facebook Pixel Ενές Καντέρ: Νέος πολιτικός στο στόχαστρο του Καντέρ με ατάκες... φωτιά - "Κτηνώδη δικτάτορα, ελευθέρωσε..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2021-10-21 22:36:00

Νέος πολιτικός στο στόχαστρο του Καντέρ - Ατάκες... φωτιά - "Κτηνώδη δικτάτορα, ελευθέρωσε..." (vid)

Sportdog Team
Νέος πολιτικός στο στόχαστρο του Καντέρ - Ατάκες... φωτιά - "Κτηνώδη δικτάτορα, ελευθέρωσε..." (vid)

Ο Τούρκος σέντερ εκτός από τον Ερντογάν επιτέθηκε και σε πρόεδρο άλλης χώρας μέσω των Social media χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ σκληρή γλώσσα για τον τρόπο που διαχειρίζεται συγκεκριμένο θέμα.

Ενές Καντέρ: Νέα επίθεση, αυτή τη φορά όχι στον Ταγίπ Ερντογάν αλλά στον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, εξαπέλυσε ο Τούρκος παίκτης του NBA, με αφορμή τον τρόπο που διαχειρίζεται τον λαό του Θιβέτ.

"Είμαι εδώ για να υψώσω τη φωνή μου και να μιλήσω για το τι συμβαίνει στο Θιβέτ που βρίσκεται κάτω από τους κτηνώδεις και σκληρούς κανόνες της κινεζικής κυβέρνησης. Τα βασικά δικαιώματα και οι ελευθερίες των Θιβετιανών είναι ανύπαρκτα. Δεν έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση ούτε μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα. Δεν θα δεχτούμε ποτέ αυτές τις επιθέσεις στην εξέλιξη και την πρόοδο του Θιβέτ.

Ντροπή στην κινεζική δημοκρατία και την δικτατορία που επιβάλει. Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός, στέκομαι στο πλάι των Θιβετιανών αδελφών μου και υποστηρίζω το κάλεσμά τους για ελευθερία.

Κτηνώδη δικτάτορα της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, έχω ένα μήνυμα για εσένα. Θα το λέω συνέχεια δυνατά και καθαρά και ελπίζω να με ακούσεις. Ελευθέρωσε το Θιβέτ", είπε ο Ενές Καντέρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags