Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Ατάκες Ιτούδη για το "επεισόδιο" με Μπαρτζώκα - Η εξήγησή του - "Νόμιζα ότι έλεγε..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-10-22 23:20:00

Ατάκες Ιτούδη για το "επεισόδιο" με Μπαρτζώκα - Η εξήγησή του - "Νόμιζα ότι έλεγε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες Ιτούδη για το "επεισόδιο" με Μπαρτζώκα - Η εξήγησή του - "Νόμιζα ότι έλεγε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο περιστατικό έντασης με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο 36ο λεπτό του ματς, τονίζοντας πως δεν συνέβη το οτιδήποτε, παρά παρερμήνευσε την κατάσταση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε σε ένα "επεισόδιο" που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι συνέβη τίποτα το αξιοσημείωτο, απλώς ο ίδιος απευθύνθηκε στον Μπαρτζώκα επειδή νόμισε πως κάτι του είπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Όλοι οι παίκτες έδειξαν διάθεση να παλέψουν και να καλύψουν τις απώλειες. Όσοι ήταν υγιείς έδωσαν ό,τι χρειαζόταν παρά το κακό ξεκίνημα. Βρεθήκαμε πίσω με 12 πόντους αλλά το 20-25 ήταν καλό σκορ. Αν και ο Ντόρσεϊ ήταν πολύ καλός και με όλο τον σεβασμό στην ποιότητά του, τού δώσαμε ό,τι χρειαζόταν για να σκοράρει. Στην β' περίοδο έπρεπε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης στο ματς. Εκεί ήμασταν πιο δυνατοί και σκληροί σε άμυνα και επίθεση. Αδειάσαμε την ρακέτα του Ολυμπιακού με τον Φαλ να βγαίνει στην περιφέρεια. Ο Μπολομπόι έκανε καλή δουλειά σε ριμπάουντ και άμυνες. Χάκετ, Κλάιμπερν και Λούντμπεργκ δημιορυγούσαν τον χώρο και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ωριμάζουμε και μεγαλώνουμε ως ομάδα. Βάλαμε τα σουτ. Είναι σημαντικό σε αυτό τον Μαραθώνιο να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει εύκολο ματς, ειδικά όταν είμαστε ελλιπείς».

Για τον Κλάιμπερν: «Επιλέξαμε να βάλουμε τον Κλάιμπερν πάνω στον Βεζένκοφ και να επιλέξουμε τον Μπολομπόι από τον πάγκο. Δεν μας βγήκε το πλάνο. Στον Κλάιμπερν δεν χρειάζεται να πω κάτι, το καταλαβαίνει από μόνος του όταν δεν παίζει καλά. Η επαφή μας πριν το ματς είναι αρκετή. Είναι ευλογία για την ΤΣΣΚΑ ο συγκεκριμένος παίκτης».

Για τον Μπολομπόι: «Προέρχεται από τραυματισμό μετά από 4,5 μήνες. Ήταν έξω και δεν έκανε προπονήσεις. Τον ξέρουμε, είναι σκληρός παίκτης και κατάλληλη νοοτροπία. Αν ο Σβεντ κάνει δύο τάπες και ο Τζόελ βάζει κρίσιμο τρίποντο έτσι καλύπτονται οι απουσίες».

Για τον Σβεντ: «Έχει θέληση και επιθυμία και το αποδεικνύει. Είναι στωικός για να ακούει και να κρίνει σωστά. Είναι πολύ νωρίς. Είναι ακόμη 22 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στην Ευρωλίγκα είναι τελικός. Ο Άλεξ έχει τους παίκτες να τον υποστηρίζουν».

Για τον Φαρίντ: «Ήρθε με τζετ λαγκ. Ταξίδεψε στο Περμ με δύο ώρες διαφορά μέσα στην χώρα. Είδε βίντεο, έπαθε κράμπες και επισκέφτηκε τον γιατρό. Έχει να μάεθι πολλά πράγματα, 85 συστήματα σε άμυνα και επίθεση. Θα του δώσουμε χρόνο, τον βοηθά η ομάδα και το προπονητικό τιμ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags