Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα! Τιμωρήθηκε από την FIBA ξένος τοπ παίκτης του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)
| 2021-11-03 18:30:00

Έσκασε τώρα! Τιμωρήθηκε από την FIBA ξένος τοπ παίκτης του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Τιμωρήθηκε από την FIBA ξένος τοπ παίκτης του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Πέμπτης (4/11) με τον Ερυθρό Αστέρα ένας από τους καλύτερους παίκτες των Πρασίνων έμαθε πως τιμωρήθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ.

Χάουαρντ Σαντ Ρος: Λίγο καιρό μετά την μεταγραφή του Κουβανού από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ, τον Ιανουάριο του 2020, ο πρώην ατζέντης του παίκτη, Πάολο Τζουλιάνι, είχε κατηγορήσει τον πελάτη του, με αποτέλεσμα τον Αύγουστο του 2021 να ενημερωθεί από την FIBA πως δεν έχει δικαίωμα μεταγραφής, όμως η παραμονή του στον Παναθηναϊκό δεν έφερε προβλήματα.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη (3/11) η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε πως υπάρχει νέα τιμωρία για τον Κουβανό φόργουορντ.

"Αθλητής που απαγορεύεται να συμμετάσχει σε διεθνείς διοργανώσεις συλλόγων - (Κούβα) Χάουαρντ Σαντ-Ρος" αναφέρεται στο fiba.basketball/sanctions-violations, με αποτέλεσμα ο αθλητής του Παναθηναϊκού να είναι αναγκασμένος να διευθετήσει το ζήτημα με τον επί σειρά ετών πρώην πλέον ατζέντη του.

Πάντως, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του Κουβανού γκαρντ στα παιχνίδια του Τριφυλλιού, έχοντας ήδη μάλιστα αγωνιστεί σε Ευρωλίγκα και Basket League μετά την απόφαση της FIBA, με την αναστάτωση που προκλήθηκε να μην έχει καμία βάση.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags