Ο Ολυμπιακός τους έπιασε όλους στον ύπνο σήμερα το πρωί καθώς ανακοίνωσε τον Κουίνσι Έισι, το όνομα του οποίου δεν είχε ακουστεί καθόλου για τους Πειραιώτες. Ηταν μία κίνηση-έκπληξη από την ομάδα του Πειραιά, καθώς μάλιστα πρόκειται για έναν παίκτη, που έχει να αγωνιστεί πάνω από ένα χρόνο. Μετά την παρουσία του στην Μακάμπι την σεζόν 2019-2020, δεν έχει ξαναπαίξει.

Η αξία, όμως, του Αμερικάνου είναι πολύ μεγάλη. Αν βρεθεί στο 80% αυτού, που ήταν, τότε στον Ολυμπιακό θα είναι τρομερά χαρούμενοι, στη προσπάθεια, που κάνουν να επιστρέψουν στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και γενικότερα στα κορυφαία κλαμπ της «Γηραιάς Ηπείρου».

Ο Έισι είναι ένας παίκτης, που χαρακτηρίζεται για τον δυναμισμό του και την εξαιρετική του άμυνα και είναι και παίκτης, που θα ξεσηκώσει την εξέδρα. Είναι παίκτης, που ταιριάζει με την νοοτροπία του Ολυμπιακού και θα θυμίσει στους Ολυμπιακούς, όχι αγωνιστικά, αλλά για τον δυναμισμό του, τον Κιντέλ Γουντς. Τον σούπερ ταλαντούχο Αμερικάνο, που είχε πλακωθεί στις μπουνιές με τον Τομάσεβιτς του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, δεν πήρε τον Έισι για να παίζει μπουνιές, αλλά για να παίζει καλό μπάσκετ. Και ελπίζει να δει στο παρκέ τον Αμερικάνο, κοντά σε αυτό, που εμφανίστηκε στην Μακάμπι, όταν και έπαιρνε παραμάζωμα τους περισσότερους αντιπάλους του.

Με το που έρθει ο Έισι, πάντως, δεν πρόκειται να μπει άμεσα στο παρκέ, καθώς έχει να παίξει τόσο καιρό και δεν είναι ακόμη έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο. Αν όπως επισημάναμε μπορέσει να είναι κοντά στον πραγματικό του εαυτό, τότε οι Ολυμπιακοί μπορεί να ονειρεύονται μέχρι και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ο Έισι δεν είναι τυχαίος παίκτης και αυτό φάνηκε και στην Μακάμπι αλλά και στα περίπου 8 χρόνια, που είχε βρεθεί στο ΝΒΑ.

Προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση από τους Πειραιώτες, που, όμως, πάντα παρακολουθούν την αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό έλειπε στον Ολυμπιακό - Θυμίζει Ντόρσεϊ ο Έισι, θέλει κι άλλο παίκτη - Μεγάλος κίνδυνος να..."