Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν: "Μηδέν πλάνο από Πρίφτη - Έλεος με τον Παπαπέτρου - Πεδουλάκη θα λέμε και θα κλαίμε"!
Μπάσκετ
| 2021-11-11 23:25:00

"Μηδέν πλάνο από Πρίφτη - Έλεος με τον Παπαπέτρου - Πεδουλάκη θα λέμε και θα κλαίμε"!

Sportdog Team
"Μηδέν πλάνο από Πρίφτη - Έλεος με τον Παπαπέτρου - Πεδουλάκη θα λέμε και θα κλαίμε"!

Οργή επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού μετά τη νέα ήττα από την Ούνικς του Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ. "Βέλη" κατά Πρίφτη, Παπαπέτρου, αλλά και διοίκησης.

Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν: "Βράζουν" για μία ακόμα εβδομάδα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά τη νέα ήττα από την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ, που ήταν η έβδομη συνολικά για φέτος στην Ευρωλίγκα.

Η πλειοψηφία των φίλων του Τριφυλλιού τα έχει με τον Δημήτρη Πρίφτη, ενώ αρκετοί "κράζουν" τον αρχηγό Ιωάννη Παπαπέτρου, όχι μόνο για το άστοχο τρίποντο, αλλά γενικά για την αποψινή του εμφάνιση κόντρα στους Ρώσους.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των οπαδών από το Facebook της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Αλλαγή προπονητή για να αλλάξει και το κλίμα στην ομάδα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη χρονιά αλλά ο Πρίφτης έχει αποδειχθεί πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Βελτίωση μηδέν σε όλους τους τομείς. Ίσως το χειρότερο μπάσκετ που έχουμε δει ποτέ. Το ρόστερ δεν είναι καλό αλλά τέτοια εικόνα και μηδέν πλάνο, δεν τα δέχομαι.

Έλεος με τον Παπαπέτρου που σώνει και καλά πρέπει να παίρνει την τελευταία επίθεση.... δυστυχως δεν υπάρχει προπονητής να τον προστατέψει...

Ουτε μια δουλεμενη επίθεση σε όλο το ματς πριφτη νομιζω πως είσαι λίγος.. Το ανέκδοτο Φερελ γιατί δεν μπήκε;ποιος τον έφερε; τόσες πολλες κακές μεταγραφές δεν έχω δει σε ομάδα εκεί στην διοίκηση ξυπνάτε

Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι θα είναι στεναχωρημένοι και δε θα μπορούν να κοιμηθούν. Αυτοί δυστυχώς δεν είναι ούτε οι παίκτες ούτε ο προπονητής και φυσικά ούτε η διοίκηση. Εμείς θα είμαστε. Κάπου εκεί ίσως είναι το πρόβλημα.

Η Ομάδα εξακολουθεί να μην έχει προπονητη, κανένα απολύτως πλάνο... Η μπάλα στα χέρια του μεικον να τριπλαρει χωρίς αύριο και ότι γίνει... Παπαπέτρου απλά τραγικός σε όλα... Κακή πολύ ντρίμπλα κακό σουτ..

Ντράπηκε και η ντροπή με εσάς σήμερα... Τεράστια ευκαιρία της Ζαλγκίρις να πάρει την πρώτη της νίκης απέναντι στην χειρότερη ομάδα της euroleague... Δρόμο όλοι από την ομάδα τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου και του Θανάση με αυτό το πράγμα!

Πεδουλακη θα λεμε και θα κλαίμε!!φταις ρε Πρίφτη γιατί είχες την ευκαιρια να το πάρεις αυτο το…παιχνίδι!!η τελευταία επίθεση δείχνει Τι σόι προπονητής είσαι!!παραιτησου αδερφέ!μηπως πάρει κανένα παιχνίδι η ομάδα έστω για την τιμή!!!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρό μήνυμα Πρίφτη σε ξένο του ΠΑΟ - Μηδέν λεπτά κόντρα στην Ούνικς - Βλέπει την έξοδο;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags