Facebook Pixel Γιόνας Ματσιούλις: Απίστευτη "επίθεση" από Ματσιούλις - "Δεν με άφησε να κλείσω όπως ήθελα την καριέρα μου ο..."
| 2021-11-13 21:00:00

Απίστευτη "επίθεση" από Ματσιούλις: "Δεν με άφησε να κλείσω όπως ήθελα την καριέρα μου ο..."

Sportdog Team
Απίστευτη "επίθεση" από Ματσιούλις: "Δεν με άφησε να κλείσω όπως ήθελα την καριέρα μου ο..."

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιόνας Ματσιούλις αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς για ένα πρόσωπο, που όπως είπε, δεν του επέτρεψε να κλείσει την καριέρα του στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Γιόνας Ματσιούλις: Με τον General Manager της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτεγιούνας, στον οποίο χρεώνει πως δεν του έδωσε τη ευκαιρία να τελειώσει τη καριέρα του στην ομάδα του Κάουνας, τα έβαλε ο Λιθουανός άσος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιόνας Ματσιούλις:

«Έχουμε δει τον Παούλιους Μοτεγιούνας να συνεχίζει να κρύβει ή να μαγνητοσκοπεί ερωτήσεις που είναι συμφωνημένες από πριν. Ένα πρόσωπο μου έγραψε και μου είπε ότι είναι σαν τον Πούτιν, γιατί απαντάει μόνο στις ερωτήσεις που έχουν συμφωνηθεί από πριν και με έκανε να γελάσω. Είναι κάτι που πρέπει να εξηγήσει σε μία ζωντανή συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο δεν με ενοχλεί το ποιος βρίσκεται στη θέση μου, αλλά μόνο γιατί δεν μου επέτρεψε να τελειώσω την καριέρα μου στη Ζαλγκίρις. Έγραψα στον Μοτεγιούνας και του εξήγησα ό,τι θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η ευκαιρία, αλλά δεν έγινε ποτέ.

Τώρα βλέπω τι είδους παίκτες έχει η ομάδα και με πιάνει απελπισία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags