Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Άκυρο" Χατζηβρέττα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Μάχη" αιωνίων για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα!
Μπάσκετ
| 2021-11-14 20:18:00

"Άκυρο" Χατζηβρέττα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Μάχη" αιωνίων για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Άκυρο" Χατζηβρέττα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Μάχη" αιωνίων για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα!

Ο παίκτης που εντυπωσιάζει, τα προσόντα του και η μεταγραφή. Για ποιον νεαρό άσο οι δύο ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον, ποιος έχει προβάδισμα και γιατί εμπλέκεται ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού; Ποιο είναι το δεύτερο όνομα που αρέσει στο Λιμάνι;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το όνομα του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ έχει συνδεθεί με τους αιώνιους, καθώς ο νεαρός άσος τής ακαδημίας ΔΕΚΑ, του Νίκου Χατζηβρέττα, έχει ενθουσιάσει κόσμο στην Αθήνα και το όνομά του έχει ταξιδέψει εδώ και αρκετό καιρό στην πρωτεύουσα.

Κι ενώ τα ρεπορτάζ (κυρίως για τον Ολυμπιακό) είναι πολλά, το sportdog.gr επικοινώνησε με απόλυτα έγκυρες πηγές από τη Θεσσαλονίκη και έμαθε ότι δεν υπάρχει θέμα του παραχώρησης του Σαμοντούροβ άμεσα. 

"Δεν θα τον δώσει φέτος ο Χατζηβρέττας", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ακούσαμε από πολύ έγκυρα χείλη από τη Θεσσαλονίκη, που πολύ, πολύ δύσκολα θα κάνουν λάθος. Κι αυτό αφορά τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό.

Ο 16χρονος Σαμοντούροβ είναι τέκνο αυτής της ακαδημίας ΔΕΚΑ. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, με γονείς οι οποίοι μεγάλωσαν στην ίδια πόλη, με ρίζες από τη Γεωργία. Το ύψος του (2.09), το εντυπωσιακό άνοιγμα χεριών του και κυρίως το φυσικό ταλέντο του, είναι στοιχεία που εντυπωσιάζουν και δικαιολογούν γιατί θεωρείται μεγάλο project όχι μόνο για τη «ΔΕΚΑ» αλλά και για τις εθνικές ομάδες στις οποίες αγωνίζεται.

Βάσει ύψους, θα μπορούσε να δουλευτεί για τη θέση του σέντερ, ωστόσο, το πλάνο της ομάδας του Νίκου Χατζηβρέττα στοχεύει στην ανάπτυξη όλων των στοιχείων που διαθέτει για να αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «3». Γιατί διαθέτει πολύ καλό χειρισμό μπάλας για την ηλικία του, καλλιέργησε το μακρινό σουτ, έχει ταχύτητα και ακρίβεια στην πάσα.

Τι ισχύει με τον Νετζήπογλου

Στο θέμα του Ντεζήπογλου, που υπάρχουν ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αυτό που μάθαμε από τη Θεσσαλονίκη είναι ότι χρειάζεται να πέσουν οι τόνοι γύρω από αυτό το θέμα.

Ο νεαρός άσος έχει ακόμα πολλά να δείξει μέχρι να φτάσει να δείξει ότι έχει στοιχεία για να βρεθεί σε μεγάλη ομάδα, ειδικά όπως είναι ο Ολυμπιακός, και η αλήθεια είναι ότι ο Νετζήπογλου δεν έχει δείξει και τόσα πολλά.

Η χρονιά είναι δύσκολη, πολύ δύσκολη για τον Άρη, και αυτό που υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, αναφέρουν ότι καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για Νετζήπογλου και Ολυμπιακό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλοί για... ΑΕΚ Πέρι και Έβανς - Δύο "τελικοί" πριν τον Ολυμπιακό - Βάζουν πλάτη οι οπαδοί, αλλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags