Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καρφιά" για τους οπαδούς και τον πάγκο της ΑΕΚ - "Έφτυναν και έβριζαν - Δεν έχω ακούσει ποτέ τόσες..."
Μπάσκετ
| 2021-11-16 16:22:00

"Καρφιά" για τους οπαδούς και τον πάγκο της ΑΕΚ - "Έφτυναν και έβριζαν - Δεν έχω ακούσει ποτέ τόσες..."

Sportdog Team
"Καρφιά" για τους οπαδούς και τον πάγκο της ΑΕΚ - "Έφτυναν και έβριζαν - Δεν έχω ακούσει ποτέ τόσες..."

Καταγγελία από Αμερικανό παίκτη για τη συμπεριφορά των οπαδών και του πάγκου της Ένωσης στο παιχνίδι της Δευτέρας (15/11) με τη Ρίγα για το Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 88-79 της Ρίγα για το Basketball Champions League, όμως ο Ρον Κάρι δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα, αλλά στη συμπεριφορά των φιλάθλων και των ανθρώπων που κάθονταν στον πάγκο της Ένωσης.

Ο παίκτης της Ρίγα κατήγγειλε μέσω των social media ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δέχθηκαν πολλάκις λεκτικές επιθέσεις με βρισιές, αλλά και φτυσίματα από τους οπαδούς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρον Κάρι:

«Προς το Basketball Champions League... Τι θα γίνει με τους φιλάθλους της ΑΕΚ; Καταλαβαίνω να είναι κάποιος παθιασμένος, αλλά το να τρέχεις και φτύνεις στο παρκέ (ειδικά στην εποχή της πανδημίας) ΔΕΝ είναι πάθος! Η ασφάλεια των παικτών πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Είναι τρομερό το πώς επιτρέπεται στους φιλάθλους και στους προπονητές να λένε και να κάνουν ό,τι θέλουν και εμείς να το δεχόμαστε και να μην λέμε τίποτα. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει τόσες βρισιές για μένα στη ζωή μου. Όχι μόνο από φιλάθλους, αλλά και από προπονητές.

Ποτέ δεν θα καταλάβω πως γίνεται να είμαι εγώ το πρόβλημα αν πω κάτι μετά από ένα τρίποντο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags