Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός αυτή τη φορά αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει νίκη μακριά από το γήπεδό του. Επαιξε εξαιρετικά για περίπου 38 λεπτά στο Μόναχο, στο τέλος, όμως, η Μπάγερν ήταν εκείνη, που πήρε το παιχνίδι.

Και τα κατάφερε η γερμανική ομάδα γιατί έβαλε τις βολές και γιατί στο τέλος είχε τον παίκτη να την πάρει πάνω του, τον Λούσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ-φόργουορντ ήταν άστοχος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά στο φινάλε, που χρειάστηκε ήταν εκεί, έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα και έτσι η ομάδα του πανηγύρισε.

Ο Παναθηναϊκός δεν συμπεριφέρθηκε καλά στο επιθετικό κομμάτι στην τελική ευθεία του αγώνα, αλλά και πάλι θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Στοίχισαν, όμως, πολύ οι δύο βολές, που έχασε σε κρισιμότατο σημείο ο Οκάρο Ουάιτ.

Αντίθετα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Μπάγερν, Ογκουστιν Ρούμπιτ, ευστόχησε και στις τέσσερις, που κέρδισε, κάτι, που βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη, σε μία αναμέτρηση, που έτσι, όπως πήγε, θα κρινόταν στο σουτ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο πλέον παρά να προχωρήσει. Αγωνιστικά έδειξε σημάδια βελτίωσης, αλλά στο τέλος της ημέρας πάντα το σημαντικό είναι να κερδίζεις. Πλέον έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι πιθανό να κρίνει πολλά για το ρόστερ της επόμενης μέρας.

Αλλωστε στο σημερινό παιχνίδι δεν έπαιξαν ο Φέρελ με τον Φλόιντ, κίνηση, που σίγουρα κάτι λέει. Ο Φέρελ, που είναι και μία ηχηρή μεταγραφή, δεν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά μέχρι τώρα και είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει να υπάρχει στο ρόστερ του εξάστερου, από την στιγμή μάλιστα, που δεν έχει και δικαίωμα συμμετοχής στην Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέλει ένα σοκ ο ΠΑΟ, εύκολο να φύγει ο Πρίφτης - Θα κόψουν συμβόλαια - Η διαφορά με Ολυμπιακό"