Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Πίκρα" για Τάκη Τσουκαλά στο ΣΕΦ - "Πάγωσε" δίπλα στο παρκέ μετά το τεράστιο διπλό ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2021-11-22 21:39:00

"Πίκρα" για Τάκη Τσουκαλά στο ΣΕΦ - "Πάγωσε" δίπλα στο παρκέ μετά το τεράστιο διπλό ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Πίκρα" για Τάκη Τσουκαλά στο ΣΕΦ - "Πάγωσε" δίπλα στο παρκέ μετά το τεράστιο διπλό ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη στον Πειραιά και πώς έχασε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με ανατροπή.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με μια απίθανη 4η περίοδο (33-17 το επιμέρους σκορ), ο Παναθηναϊκός έκλεισε το «σπίτι» του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε 81-76 των «ερυθρολεύκων»!

Οι φίλοι των Πειραιωτών πήγαν στο ΣΕΦ για… πάρτι και οι περισσότεροι περίμεναν άνετη νίκη και με μεγάλη διαφορά. Μάλιστα, το ξεκίνημα του αγώνα έδειχνε ότι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχουν πολύ εύκολο έργο, ωστόσο η βραδιά εξελίχθηκε δυσάρεστα.

 Οι Πράσινοι μετά το παγωμένο ξεκίνημά τους αντέδρασαν και βρέθηκαν προηγούμενοι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ενώ βρήκαν… δύναμη και μετά το προβάδισμα των Πειραιωτών στην τρίτη και στην αρχή της τέταρτης περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός με έναν εκπληκτικό Νεμάνια Νένοβιτς έφυγε με το διπλό από το ΣΕΦ και άφησε… απογοητευμένους τους φίλους του Ολυμπιακού. Ανάμεσά τους και ο Τάκης Τσουκαλάς που δεν βρισκόταν δίπλα στην μπασκέτα και για ώρα έμεινε ακίνητος, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί!

Δείτε φωτογραφία:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Γιαννακόπουλου για το διπλό στο ΣΕΦ - "Καρφάρα" για Ολυμπιακό - Αγγελόπουλους (ΦΩΤΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags