Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σιωπή" στο Λιμάνι μετά το... σοκ - "Κράξιμο" σε Μπαρτζώκα - Ο πρώτος που την... πληρώνει για ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-11-23 22:49:00

"Σιωπή" στο Λιμάνι μετά το... σοκ - "Κράξιμο" σε Μπαρτζώκα - Ο πρώτος που την... πληρώνει για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
"Σιωπή" στο Λιμάνι μετά το... σοκ - "Κράξιμο" σε Μπαρτζώκα - Ο πρώτος που την... πληρώνει για ΠΑΟ!

Οι ευθύνες και η κριτική στον κόουτς και τα σενάρια για μεταγραφή. Ποια είναι η επόμενη μέρα στους Πειραιώτες μετά την ήττα από τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών, γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο ο Έλληνας προπονητής και ποιος παίκτης είναι... στη μαύρη λίστα.

Ο Ολυμπιακός υπέστη τρομερό σοκ τη Δευτέρα (22/11), καθώς είναι σαν να έχασε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό. Εχασε πάνω από όλα αυτό καθ’ αυτό το ματς, αλλά έχασε και ένα παιχνίδι, στο οποίο πήγαινε για περίπατο αφού στο τέλος της τρίτης περιόδου η διαφορά ήταν στους 14 πόντους.

Εχασε τέλος από έναν Παναθηναϊκό, που οι περισσότεροι τον είχαν χαμένο στο ΣΕΦ, προερχόμενο από ένα σωρό ήττες στην Ευρωλίγκα.

Το σοκ είναι πολύ μεγάλο για τους Πειραιώτες, καθώς πολλοί πριν από τον αγώνα μιλούσαν για επικράτησή τους με 20 και 30 πόντους διαφορά.

Είναι τόσο μεγάλο το χαστούκι για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, που την Τρίτη, μία μέρα μετά το παιχνίδι, δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν να βρουν το πώς έχασαν από τον χειρότερο (μέχρι το τζάμπολ) Παναθηναϊκό της σύγχρονης ιστορίας, πως έχασαν σε ένα παιχνίδι, που τους είχαν όλους για μεγάλο φαβορί.

Η κριτική, που γίνεται στον Μπαρτζώκα είναι μεγάλη, αφού έχασε ένα παιχνίδι από τον Πρίφτη, ο οποίος για περίπου 40 λεπτά έπαιξε ζώνη.

Η ήττα αυτή θα κάνει καιρό να ξεχαστεί και ο χρόνος μπορεί να γίνει πιο σύντομος, αν κατακτηθεί η νίκη σε τρεις μέρες στο Μιλάνο επί της Αρμάνι. Αν χάσει και εκεί η ομάδα του Πειραιά, τότε τα πολύ καλά λόγια, που ακούστηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν, θα δώσουν την θέση τους στον προβληματισμό.

Προβληματισμός σίγουρα υπάρχει για τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος είναι σαν να μην υπάρχει στην ομάδα. Ο Μουσταφά Φαλ αντίθετα κάνει παπάδες και δείχνει ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με την επιλογή του. Χωρίς, όμως, δεύτερο κλασικό σέντερ δεν γίνεται δουλειά ή τουλάχιστον η δουλειά, που θέλουν οι Πειραιώτες.

Μένει αν φανεί αν θα δώσει λύσεις σε αυτή την θέση ο Κουίνσι Εϊσι ή σε λίγες μέρες ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για να κάνει ακόμη μία μεταγραφή. Ο χρόνος περνάει και δεν υπάρχει πολυτέλεια να χάνονται παιχνίδια εκτός προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίπλα στο παρκέ ο Τάκης Τσουκαλάς στο ντέρμπι του ΣΕΦ - Απίστευτο τι έκανε στους διαιτητές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags