Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστιοι Νέντοβιτς και Παπαγιάννης - "Σκάει" άμεσα μεταγραφή - Φέρνει παίκτη από Ευρώπη ο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-11-26 00:19:00

Τεράστιοι Νέντοβιτς και Παπαγιάννης - "Σκάει" άμεσα μεταγραφή - Φέρνει παίκτη από Ευρώπη ο ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Τεράστιοι Νέντοβιτς και Παπαγιάννης - "Σκάει" άμεσα μεταγραφή - Φέρνει παίκτη από Ευρώπη ο ΠΑΟ!

Οι Πράσινοι δεν έμειναν στον θρίαμβο του ΣΕΦ και πήραν σπουδαία νίκη με Ζενίτ. Η επικείμενη αποχώρηση του Φέρελ φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις στο Τριφύλλι. Το προφίλ του παίκτη που θέλει ο Πρίφτης.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε την Πέμπτη τη συνέχεια, που έπρεπε να δώσει στον θρίαμβο, που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό. Για μία ακόμη φορά ανέτρεψε τα προγνωστικά και πήρε τη μεγάλη νίκη επί της Ζενίτ, που του δίνει βαθμολογική ανάσα, αλλά κυρίως του δίνει το μεγάλο κίνητρο να συνεχίσει να δουλεύει πολύ και να βελτιώνεται.

Το γεγονός ότι είναι καλά πλέον ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας βασικός λόγος, που ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει κατακόρυφα από την προηγούμενη εβδομάδα. Κόντρα στην Ζενίτ ήρθε η νίκη γιατί προστέθηκε η μεγαλειώδης εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη, που εξαφάνισε τα πάντα στο πέρασμά του. Ο Παπαγιάννης έπαιξε κόντρα στους Ρώσους σαν να είναι πολύ καλός παίκτης του ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός πάτησε καλά στα πόδια του με τις νίκες επί του Ολυμπιακού και της Ζενίτ, αλλά θέλει κι άλλα πράγματα, προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο, που έχει στόχο. Χρειάζεται πάνω από όλα έναν καλό πλέι-μέικερ για να γεμίσει την θέση του Γιόγκι Φέρελ, η περίπτωση του οποίου απέτυχε με τον Αμερικάνο να τραβάει για άλλες πολιτείες. Είναι πολύ πιθανό ο εξάστερος να κάνει αυτή την κίνηση και μάλιστα το τιμ του έχει εντοπίσει 1-2 περιπτώσεις.

Το τιμ του Παναθηναϊκού πάντα ψάχνει την αγορά, ώστε να είναι έτοιμο σε κάθε περίπτωση. Είτε πάρει, δηλαδή, παίκτη, είτε όχι. Είναι πιθανό μία τέτοια κίνηση να γίνει στα μέσα του Δεκέμβρη, όταν και θα ανοίξει και η αγορά της Ευρωλίγκας. Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός αν πάρει παίκτη, θα πάρει με θητεία στην Ευρώπη και όχι από το ΝΒΑ. Αν είναι και παίκτης με ελληνική θητεία, ακόμη καλύτερα τα πράγματα για τους «πράσινους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "’Ετοιμος να κλείσω την τηλεόραση - Αυτό ήταν το λάθος του Ολυμπιακού - Κέρδισε Μπαρτζώκα ο Πρίφτης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags