Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέλα στον κόσμο του Ολυμπιακού για Ευρωκούπα - Ανατροπή με τον… φευγάτο - "Στόχος" ο Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2021-11-27 01:05:00

Τρέλα στον κόσμο του Ολυμπιακού για Ευρωκούπα - Ανατροπή με τον… φευγάτο - "Στόχος" ο Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
Τρέλα στον κόσμο του Ολυμπιακού για Ευρωκούπα - Ανατροπή με τον… φευγάτο - "Στόχος" ο Χεζόνια!

Η απάντηση για Παναθηναϊκό  και η αναζήτηση για μία μεταγραφή. Πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός παίζοντας με το... μαχαίρι στα δόντια να ξεχάσει την ήττα από το Τριφύλλι και να νικήσει με τρομερή εμφάνιση την Αρμάνι στο Μιλάνο. Το σύνθημα της εξέδρας και οι επόμενοι αγώνες που θα κρίνουν τη βαθμολογία και το ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο, αφού έκανε απίστευτο περίπατο το βράδυ της Παρασκευής στο Μιλανο.

Οι παίκτες του Μπαρτζωκα μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια στο παρκέ και από το ξεκίνημα έδειξαν στην Αρμανι ότι δεν θα έχει τύχη στο ματς. Τα τρίποντα έμπαιναν βροχή και το ημίχρονο έκλεισε με 60-45 με τον Ολυμπιακό να έχει κλειδώσει εν πολλοίς τη νίκη. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τους Πειραιώτες να στηρίζονται αυτή τη φορά στην άμυνα τους. Με τον Κώστα Παπανικολάου να είναι μπροστάρης σε αυτή την διαδικασία και τον Λαρεντζακη να παίρνει την σκυτάλη.

Κάπως έτσι ήρθε ο θρίαμβος με τον κόσμο του Ολυμπιακού, που ήταν στο γήπεδο να ζητάει την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα η ομάδα τους θα έχει τύχη αν και ακόμη είναι νωρίς για σαφή συμπεράσματα. 

Ο Χασαν Μαρτιν μετά από καιρό έπαιξε καλά και αν συνεχίσει έτσι δεν θα κινδυνεύσει η θέση του. Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά αλλά δεν θα πάρει ψηλό αν συνεχίσει έτσι π Μαρτιν. Υπάρχει άλλωστε και ο Εισι, ο οποίος δεν έπαιξε χθες και απο αυτόν υπάσχουν προσδοκίες. 

Ο Ολυμπιακός τώρα θα πάει στο Καζαν Και αν κερδίσει τον Χεζονια και την παρέα του τότε θα νοιώθει ακόμα πιο άνετα για το μέλλον. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο... χτύπημα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Τι του ανακοίνωσαν και η αντίδρασή του (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags