Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέλος οι "μεταγραφές Φέρελ" στον ΠΑΟ - Θέλει... Λεζόρ ο Πρίφτης - Ευκαιρία από Τουρκία λόγω Ερντογάν!
Μπάσκετ
| 2021-11-30 23:32:00

Τέλος οι "μεταγραφές Φέρελ" για ΠΑΟ- Θέλει... Λεζόρ ο Πρίφτης- Ευκαιρία από Τουρκία λόγω Ερντογάν!

του Pick n' Scroll
Τέλος οι "μεταγραφές Φέρελ" για ΠΑΟ- Θέλει... Λεζόρ ο Πρίφτης- Ευκαιρία από Τουρκία λόγω Ερντογάν!

Οι δύο μεταγραφές που θα κάνουν οι Πράσινοι και η έκπληξη. Τι παίκτες ψάχνουν πλέον στο Τριφύλλι, γιατί δεν βιάζονται και οι ευκαιρίες από τους "γείτονες" λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της χώρας. Πολλά τα προβλήματα για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, αλλά.... μικρό το κακό.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ έχοντας τα σοβαρά προβλήματα του Παπαπέτρου και του Παπαγιάννη. Ο πρώτος όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει, ο δεύτερος αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή και ανάλογα πως θα νοιώθει, θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή του.

Πάντως, για τους «πράσινους» είναι καλό, που με αυτά τα προβλήματα, δεν έχουν μπροστά τους ένα βατό παιχνίδι. Εχουν έναν αγώνα, που και όλοι οι παίκτες τους να ήταν καλά, δύσκολα θα είχαν τύχη να πάρουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός και ο Πρίφτης αυτό, που θέλουν, είναι να υπάρχει από δω και πέρα πάνω, κάτω η εικόνα, που υπήρχε στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Μπάγερν και Ζενίτ. Ξέρουν ότι η πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, σίγουρα, όμως, θέλουν να κάνουν το νταμπλ στην Ελλάδα.

Ξέρουν επίσης ότι το ρόστερ θέλει ενίσχυση και θα φροντίσουν για αυτό σχετικά τις επόμενες μέρες. Χρειάζονται ένα καλό πλέι-μέικερ, αλλά στην πορεία του χρόνου θα πάρουν κι έναν ψηλό. Αυτό, που θέλουν, είναι να βρουν διαπιστωμένα καλές λύσεις και όχι στοιχήματα. Να βρουν έναν Γιόβιτς ή έναν Λεζόρ και όχι παίκτες όπως ο Φέρελ και ο Φλόιντ, που δεν ήξερες τι να περιμένεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα βιαστεί να κάνει κίνηση. Θα περιμένει την κατάλληλη ώρα ώστε να βρεθεί ο σωστός παίκτης και ύστερα θα χτυπήσει.

Και οι πιθανότητές του να τα καταφέρει δεν είναι λίγες, αφού κάποιοι παίκτες θα φύγουν από ομάδες της Ευρωλίγκας (όπως ο Λεζόρ από την Μακάμπι), ενώ αδειάζει σιγά σιγά και η Τουρκία, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, που έχει η χώρα.

Πάντως, το μεγάλο εμπόδιο το πέρασε ο Παναθηναϊκός βασικά με τη νίκη επί του Ολυμπιακού και πλέον προχωράει με άλλη ψυχολογία για τις υποχρεώσεις, που έρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε παικταρά... από το πουθενά ο Πρίφτης - Μυθικά νούμερα - Πίσω μόνο από τον Μίροτιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags