Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν "τελειώνει" ο Πρίφτης μετά τη Μόσχα - Στο… περίμενε ο Γιόβιτς - Φέρνει και παίκτη έκπληξη!
| 2021-12-02 22:20:00

Αυτόν "τελειώνει" ο Πρίφτης μετά τη Μόσχα - Στο… περίμενε ο Γιόβιτς - Φέρνει και παίκτη έκπληξη!

του Pick n' Scroll
Αυτόν "τελειώνει" ο Πρίφτης μετά τη Μόσχα - Στο… περίμενε ο Γιόβιτς - Φέρνει και παίκτη έκπληξη!

Οι δύο αποχωρήσεις και οι μεταγραφές του ΠΑΟ. Ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ποιος απογοήτευσε με την ΤΣΣΚΑ και οι δύο προσθήκες που αναμένεται να γίνουν. Γιατί δεν… προχωράει, ακόμα, η υπόθεση Γιόβιτς.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ να δώσει συνέχεια σε αυτό, που είχε παρουσιάσει με Μπάγερν και κυρίως με Ολυμπιακό και Ζενίτ. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί, χάνοντας εύκολα από την ομάδα του Ιτούδη. Η απουσία του Παπαπέτρου και το γεγονός ότι έπαιξε με πρόβλημα ο Παπαγιάννης είχαν τον ρόλο τους, ώστε ο Παναθηναϊκός να μην είναι τόσο καλός. Αλλά και η ΤΣΣΚΑ είχε τα σοβαρά της θέματα, καθώς δεν έπαιξαν οι Σενγκέλια, Χάκετ και Βόιγκτμαν.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν είναι απογοητευμένοι τόσο από το αποτέλεσμα, όσο με το γεγονός ότι η ομάδα τους έπαιξε χαλαρά. Με το ότι δεν είχε την σκληράδα προηγούμενων παιχνιδιών.

Δεν πρόκειται, όμως, να σταθεί κανείς παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε εκ των προτέρων ο Παναθηναϊκός είχε ελάχιστη τύχη να κερδίσει στην Μόσχα.

Αυτό, που θα κοιτάξει πλέον είναι να κερδίσει στην έδρα του την Άλμπα και να πάρει μία ακόμη ανάσα, βαθμολογική και ψυχολογική. Παράλληλα κοιτάζει και την αγορά, αφού πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα κάνει τουλάχιστον μία κίνηση. Ο Κέντρικ Πέρι και στην Μόσχα δεν έπαιξε καλά, επιτείνοντας τον προβληματισμό, που υπάρχει για τις εμφανίσεις του. Οι «πράσινοι» θα ήθελαν άμεσα να έχουν έναν πολύ καλό ποιντ-γκαρντ στο ρόστερ τους, αλλά δεν είναι εύκολο να τον βρουν. Ακούγεται έντονα το όνομα του Γιόβιτς, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος από τον τραυματισμό του. Όταν γίνει καλά, είναι πιθανό να απασχολήσει τους νταμπλούχους, αν μέχρι τότε δεν έχουν βρει κάτι άλλο.

Σε βάθος χρόνου ο Παναθηναϊκός θα ψάξει και για ψηλό, αφού είναι φανερό πλέον ότι ο Τζεχάιβ Φλόιντ δεν υπολογίζεται. Στην Μόσχα δεν έπαιξε και γενικά δεν δείχνει να είναι παίκτης, πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα. Ετσι πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου η απομάκρυνση του και εννοείται ότι το κενό του θα καλυφθεί με έμπειρο σέντερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ταλεντάρα που "τσεκάρουν" ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Έτοιμος για την Εθνική και... μεγάλη μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags