Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η ταλεντάρα που "τσεκάρουν" ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Έτοιμος για την Εθνική και... μεγάλη μεταγραφή!
| 2021-12-02 21:15:00

Η ταλεντάρα που "τσεκάρουν" ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Έτοιμος για την Εθνική και... μεγάλη μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Η ταλεντάρα που "τσεκάρουν" ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Έτοιμος για την Εθνική και... μεγάλη μεταγραφή!

Μόλις 22 χρονών, με εμπειρία στο εξωτερικό και σούπερ σεζόν. Ποιος είναι ο νεαρός Έλληνας που μετά από μία εξαιρετική χρονιά ετοιμάζεται για το παραπάνω βήμα. Η σχέση του με το ελληνικό πρωτάθλημα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η Εθνική των «παραθύρων» έχασε από την Μεγάλη Βρετανία, αλλά στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν εκείνη, που επικράτησε, κερδίζοντας την Λευκορωσία με 77-67. Ο Κωστής Γόντικας του Ιωνικού ήταν από τους κορυφαίους στη πρώτη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ βοήθησε σημαντικά και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Πρόκειται για τον αδερφό του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ο οποίος από φέτος είναι δίπλα στον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης από την πλευρά του κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος με την Λιετκαμπέλις και όπως είναι επόμενο έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Είναι ελκυστικός, γιατί είναι ψηλός για την θέση του, ενώ είναι και μόλις 22 ετών, κάτι, που εκτός των άλλων σημαίνει ότι έχει περιθώρια βελτίωσης.

Σε μία εποχή μάλιστα, όπου οι πολύ καλοί νεαροί Ελληνες παίκτες δεν είναι πολλοί, ο Καλαϊτζάκης είναι θέμα χρόνου να κάνει το βήμα παραπάνω στη καριέρα του, πηγαίνοντας σε μία καλύτερη ομάδα από αυτή, που παίζει τώρα.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση μέχρι τώρα, αλλά τα τεράστια αυτά κλαμπ πάντα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλωστε όπως αναφέραμε οι πολύ καλοί νεαροί Ελληνες παίκτες είναι λίγοι, άρα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αυτούς.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πριν από την Λιετκαμπέλις έπαιζε στην επίσης λιθουανική Νεβέζις, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Χολαργό καθώς και στον Αρη.

Στην Νεβέζις μάλιστα ήταν συμπαίκτης με τον αδερφό του, Γιώργο.

«Δεν είμαστε πολύ μακριά σαν παίκτες με τον Γιώργο. Το επόμενο όνειρο είναι να παίξουμε μαζί στην Εθνική» είπε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, μιλώντας για τον αδερφό του και γκαρντ των Μπακς, ενώ πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος για το πού είναι. Δουλεύει πολύ και αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ και στους πρωταθλητές Μπακς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος οι "μεταγραφές Φέρελ" για ΠΑΟ- Θέλει... Λεζόρ ο Πρίφτης- Ευκαιρία από Τουρκία λόγω Ερντογάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags