Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ξεσηκωμός" στον ΠΑΟ για Καλαϊτζακη - Κίνδυνος να φύγει ο Παπαπέτρου - Τι... παίζει με Ολυμπιακό
Μπάσκετ
NBA
| 2021-12-04 22:39:00

"Ξεσηκωμός" στον ΠΑΟ για Καλαϊτζακη - Κίνδυνος να φύγει ο Παπαπέτρου - Τι... παίζει με Ολυμπιακό

του Pick n' Scroll
"Ξεσηκωμός" στον ΠΑΟ για Καλαϊτζακη - Κίνδυνος να φύγει ο Παπαπέτρου - Τι... παίζει με Ολυμπιακό

Γιατί έφυγε από τους Μπακς και ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του. Ο Έλληνας άσος είναι πλέον χωρίς συμβόλαιο και ήδη τον... περιμένουν πολλοί στην Ευρώπη. Γιατί οι Πράσινοι θα τον ήθελαν ξανά στο ΟΑΚΑ και ο λόγος που δεν "χωράει" στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ξαφνιάστηκε πολύς κόσμος και όχι αδικαιολόγητα από το γεγονός ότι οι Μιλγουόκι Μπακς έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Οι πρωταθλητές ΝΒΑ είχαν δώσει χρήματα στον Παναθηναϊκό για να τον πάρουν, ενώ του είχαν προσφέρει και τριετές συμβόλαιο, δείχνοντας ότι τον υπολογίζουν σε βάθος χρόνου. Η ουσία, όμως, είναι ότι πριν από λίγες ώρες τον «έκοψαν» με τον 22χρονο γκαρντ να αναζητάει πλέον αλλού την τύχη του.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού με το που έμαθαν την είδηση ζήτησαν την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι κλασικός πλέι-μέικερ, κάτι, που χρειάζεται άμεσα το «τριφύλλι», είναι όμως ένας νεαρός Ελληνας παίκτης, τομέας (το ελληνικό στοιχείο) στον οποίο η ομάδα πάσχει. Και βέβαια το πρόβλημα μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο το καλοκαίρι αν φύγει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι πολύ δύσκολο να φύγει το καλοκαίρι, καθώς έχει γκαραντί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Προς το παρόν είναι άγνωστο τι θα κάνει ο Καλαϊτζάκης. Ποια θα είναι η επόμενή του κίνηση δηλαδή. Αν θα περιμένει να βρει κάτι άλλο στο ΝΒΑ ή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη. Ηδη αρκετές ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου» τρίβουν τα χέρια τους για αυτή την εξέλιξη και περιμένουν να δουν τι θα αποφασίσει η πλευρά του 22χρονου παίκτη.

Για τον Παναθηναϊκό, που αναφέραμε παραπάνω, είναι άγνωστο αν θα γίνει κίνηση. Ο Ολυμπιακός, που δεν θα έλεγε όχι σε έναν ακόμη ταλαντούχο Ελληνα στο ρόστερ του, δεν έχει χώρο, αφού αυτή η θέση έχει δοθεί στον Μιχάλη Λούντζη.

Το βέβαιο είναι ότι ο Καλαϊτζάκης δεν θα χαθεί, απλά δεν πρέπει να απογοητευτεί από το γεγονός ότι οι Μπακς τον «έκοψαν». Αλλωστε δεν τον «έκοψαν» επειδή δεν τους έκανε, αλλά για να χωρέσουν άλλους παίκτες στο ρόστερ τους οι πρωταθλητές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags