Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χτυπάει το κεφάλι του" για Νέντοβιτς ο Πρίφτης - Αντίπαλος για Γιόβιτς - Σκάει αποχώρηση στα γκαρντ
Μπάσκετ
| 2021-12-07 22:41:00

"Χτυπάει το κεφάλι του" για Νέντοβιτς ο Πρίφτης - Αντίπαλος για Γιόβιτς - Σκάει αποχώρηση στα γκαρντ

του Pick n' Scroll
"Χτυπάει το κεφάλι του" για Νέντοβιτς ο Πρίφτης - Αντίπαλος για Γιόβιτς - Σκάει αποχώρηση στα γκαρντ

Αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟ, ποιος έρχεται - ποιος φεύγει! Οι Πράσινοι αγωνιούν για την κατάσταση του «Νέντο», εξετάζουν σοβαρά πλέον την περίπτωση Γιόβιτς και παράλληλα ετοιμάζονται για μία ακόμα λύση συμβολαίου. Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει δουλειά...

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πολλά προβλήματα την Τρίτη ώστε στο τέλος να κερδίσει το Λαύριο. Κάποια στιγμή η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πλησίασε αρκετά, οι «πράσινοι», όμως, πατούσαν καλά στο παρκέ και με ένα μικρό ξέσπασμα πέτυχαν τον στόχο τους, επικρατώντας με 102-83.

Δεν είναι, όμως, νίκη, που ευχαριστιούνται καθώς για μία ακόμη φορά τραυματίστηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ υπέστη διάστρεμμα και μένει να δει τις επόμενες ώρες πόσο σοβαρό είναι. Οι νταμπλούχοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και εύχονται να μην είναι σοβαρό το πρόβλημα του Νέντοβιτς καθώς ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια, ακολουθεί και η «αιώνια» μάχη με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Χωρις τον Σέρβο ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα. Σαφώς προς το χειρότερο, κάτι, που έχει φανεί μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα. Αν χάσει κι άλλα ματς λόγω του νέου του τραυματισμού, ο Δημήτρης Πρίφτης θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.

Παράλληλα, πάντως, ο Παναθηναϊκός ασχολείται και με το θέμα της ενίσχυσής του με τον Στέφαν Γιόβιτς να είναι στο στόχαστρό του. Ο Σέρβος προέρχεται από τραυματισμό και εκτιμάται ότι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι παρκέ. Ο ατζέντης του, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, έγραψε χθες στο instagram ότι «θα χορέψουμε και πάλι μαζί», βάζοντας μία φωτογραφία του Σέρβου γκαρντ και εννοώντας ότι σύντομα ο πελάτης του θα είναι σε ομάδα.

Τον Γιόβιτς θέλουν κι άλλες ομάδες, κι ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά αν αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του, τότε το πιο πιθανό είναι να τον πάρει. Οι «πράσινοι» δεν είναι ευχαριστημένοι από τον Κέντρικ Πέρι και δεν θα αργήσουν να πάρουν νέο πλέι-μέικερ. Όπως αναφέραμε, δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Στέφαν Γιόβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον ΠΑΟ για Νέντοβιτς - Τον τραυμάτισε παίκτης του Ολυμπιακού - Η πρώτη εκτίμηση! (Vid)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags