Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Θα γίνει ο Ζήσης του ΠΑΟ - Αυτόν διώχνει από το ΟΑΚΑ - Τέλος η Ευρώπη, έρχεται για Ολυμπιακό"
| 2021-12-11 17:55:00

"Θα γίνει ο Ζήσης του ΠΑΟ - Αυτόν διώχνει από το ΟΑΚΑ - Τέλος η Ευρώπη, έρχεται για Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Θα γίνει ο Ζήσης του ΠΑΟ - Αυτόν διώχνει από το ΟΑΚΑ - Τέλος η Ευρώπη, έρχεται για Ολυμπιακό"

Η μεταγραφή που θα βελτιώσει το Τριφύλλι και οι νέοι στόχοι. Ανάλυση για τον Στέφαν Γιόβιτς που ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα, οι αλλαγές που θα φέρει στο ρόστερ του Δημήτρη Πρίφτη και γιατί πλέον οι Πράσινοι... κοιτούν μόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Παναθηναϊκός: Στην περίπτωση του Στέφαν Γιόβιτς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog o Γιώργος Μπουσβάρος, με αφορμή τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που συνδέουν έντονα τους Πράσινους με τον Σέρβο άσο.

Ο παλαίμαχος άσος και ένας από τους πιο γνωστούς μπασκετάνθρωπους στην Ελλάδα, μίλησε ακόμα για το πόσο μπορεί να βοηθήσει το Τριφύλλι με την παρουσία του, αλλά και το σχέδιο που φαίνεται να έχει τη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα.

Κύριε Μπουσβάρε ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Στέφαν Γιόβιτς;

"Είναι εγκέφαλος, αλλά νομίζω ότι μπορεί να παίξει καλύτερο μπάσκετ από ο,τι έχουμε δει. Στο μυαλό είναι σαν τον Ζήση, αν και δεν έχει τα προσόντα του Ζήση, τα γρήγορα πλάγια βήματα, ενώ και το σουτ τού Ζήση είναι καλύτερο", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο γνωστός μπασκετάνθρωπος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δηλαδή ο Παναθηναϊκός τι θέλει να κάνει τώρα; Μπορεί να πάει 8άδα στην Ευρωλίγκα; Όχι. Άρα αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα ημιτελικά του Κυπέλλου και το πρωτάθλημα. Αλλά αυτός νομίζω ότι μπορεί να παίξει μετά τις 20 Δεκέμβρη".

"Αυτόν θα διώξει ο Παναθηναϊκός - Τον θέλουν για Φλεβάρη και Μάη - Η μετα-Βασιλακόπουλου εποχή"

Μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, να αξιοποιήσει περισσότερο τους ψηλούς;

"Θα διώξουν τον Πέρι μάλλον για να φέρουν τον Γιόβιτς, γιατί ο Γιόβιτς είναι ξένος. Σίγουρα περίμεναν περισσότερα από τον Πέρι. Θεωρώ, πάντως, ότι θα είναι πιο οικονομικός γιατί προέρχεται και από τραυματισμό, σίγουρα μετράει και αυτό".

Πόσο σημαντικό είναι ότι προέρχεται από μακρά περίοδο τραυματισμού;

"Μεγάλο ρόλο παίζει η αποχή λόγω του τραυματισμού, αλλά αυτοί θα τον ετοιμάσουν για τον Φλεβάρη, που θα γίνει το Κύπελλο, και για τον Μάη που θα παίξουν τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Θα τον περιμένουν, είναι οικονομικός, διώχνουν τον Πέρι γιατί δεν είναι ικανοποιημένος. Είναι καλός, αν είναι υγιής, είναι ένας παραπλήσιος Ζήσης. Όχι τόσο καλός, αλλά με αυτά τα χαρακτηριστικά".

Τι χρειάζεται να αλλάξει στον Παναθηναϊκό για να πάρει τα πάνω του;

"Δεν ξέρω τι σκέφτονται, αλλά φαίνεται ότι τους ενδιαφέρουν οι εγχώριοι τίτλοι, αυτό τους νοιάζει, αυτό πανηγυρίζουν. Χρειάζεται πολλά ο Παναθηναϊκός. Η φετινή χρονιά έχει τελειώσει ευρωπαϊκά για τον Παναθηναϊκό, θα κάνει κάποιες νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά το θέμα είναι τι σκέφτονται για την επόμενη σεζόν. Αυτό που καταλαβαίνω για φέτος είναι ότι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στη μετά-Βασιλακόπουλου εποχή. Για να μπορούν να πουν ότι, να, τον κερδίζουμε και τώρα. Αλλά τι θα γίνει του χρόνου; Θα δώσουν λεφτά, θα υπάρξουν εξελίξεις στο γήπεδο κ.λπ; Δεν ξέρουμε. Πάντως να πω ότι με μπασκετικούς όρους το καλύτερο μπάσκετ στην Ελλάδα το παίζει ο Άρης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Πήρε θέση ο Δημήτρης για Παναθηναϊκό - "Αγοραστής για την ΚΑΕ" - "Μην με προκαλείς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags