Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για ένα ημίχρονο στο Μιλάνο, αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να του δώσει κάτι ουσιαστικό απέναντι στην Αρμάνι.

Οσο μπόρεσε να κρατήσει χαμηλά το σκορ, είχε τύχη για να κάνει την υπέρβαση και να πετύχει τη νίκη. Στην επανάληψη, όμως, που η πολύ ποιοτική ιταλική ομάδα πάτησε το γκάζι, οι νταμπλούχοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν και κάπως έτσι έχασαν εύκολα το παιχνίδι.

Κάποια στιγμή ο Δημήτρης Πρίφτης έβαλε την αγαπημένη του ζώνη, αυτή τη φορά, όμως, δεν μπόρεσε να του φέρει αποτέλεσμα. Γενικώς ο Παναθηναϊκός ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και πλήρωσε εν πολλοίς την όχι καλή του απόδοση στο επιθετικό κομμάτι. Κάπου υπάρχει, όμως, δικαιολογία για αυτό, καθώς έλειπε ο ποιοτικότερος του παίκτης, ο Νεμάνια Νέντοβιτς, λόγω τραυματισμού. Χωρίς τον Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα, κάτι, που αποδείχθηκε στο Μιλάνο, κάτι, που έχει αποδειχθεί και σε άλλα παιχνίδια.

Ο Νέντοβιτς σιγά σιγά, όμως, θα επιστρέψει και οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να βρουν τον πολύ καλό τους εαυτό. Αν μπορέσουν να κερδίσουν την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, τότε θα είναι πολύ ευτυχισμένοι. Θα κάνουν, όμως, σούπερ Χριστούγεννα, αν μπορέσουν να νικήσουν και πάλι τον Ολυμπιακό σε λίγες μέρες.

Την ίδια ώρα κινείται και το θέμα της μεταγραφής με τον Στέφαν Γιόβιτς να είναι φαβορί για να πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ. Ο Σέρβος πλέι-μέικερ δεν είναι ακόμη έτοιμος από τον τραυματισμό του, αλλά σε 15 μέρες υπολογίζεται ότι θα είναι σε καλή κατάσταση. Ο Δημήτρης Πρίφτης τον θέλει τον Γιόβιτς στον Παναθηναϊκό και έτσι πολύ δύσκολα δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Αν γίνει, τότε είναι πιθανό να φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες ξένους της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Ολυμπιακού και ΠΑΟ για τον... νέο Διαμαντίδη - Τεράστιο project για το ελληνικό μπάσκετ (Vid)