Facebook Pixel Ολυμπιακός: Από ΟΑΚΑ… F4 ο Ολυμπιακός - Τζάμπα η κορυφαία μεταγραφή Μπαρτζώκα - Στον… αέρα ο ξένος άσος
Μπάσκετ
| 2021-12-15 23:41:00

Από ΟΑΚΑ… F4 ο Ολυμπιακός - Τζάμπα η κορυφαία μεταγραφή Μπαρτζώκα - Στον… αέρα ο ξένος άσος

του Pick n' Scroll
Από ΟΑΚΑ… F4 ο Ολυμπιακός - Τζάμπα η κορυφαία μεταγραφή Μπαρτζώκα - Στον… αέρα ο ξένος άσος

Το ΣΕΦ που "τρομάζει" την Ευρώπη και το διπλό στον Παναθηναϊκό. Η τρομερή εμφάνιση και νίκη των Πειραιωτών με τη Μπάγερν, η συγκλονιστική εμφάνιση του Λαρεντζάκη και οι επόμενες δύο νίκες που θα ανοίξουν τον δρόμο για την τετράδα. Τι συμβαίνει με τον Έισι;

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε και πάλι το δυναμικό πρόσωπο, που εμφανίζει φέτος στο ΣΕΦ, στην Ευρωλίγκα. Κέρδισε και την Μπάγερν και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 83-60. Οι Πειραιώτες είχαν διαφορές άνω των 30 πόντων, θα μπορούσε η ψαλίδα να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ, στο τέλος, όμως, χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στους Γερμανούς να μειώσουν.

Πάντως, οι Γερμανοί στις τρεις πρώτες περιόδους δεν ήξεραν που πατάνε και που βρίσκονται και αυτό οφείλεται πάνω από όλα στην εντυπωσιακή απόδοση του Ολυμπιακού. Και κυρίως στο γεγονός ότι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξαν σούπερ άμυνα, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του πρώην προπονητή της Εθνικής, Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν παίκτης-κλειδί και έχει εξελιχθεί πλέον σε μία μεταγραφή, από την οποία ο κόσμος τουλάχιστον περίμενε λίγα πράγματα και παίρνει πάρα πολλά. Ο Λαρεντζάκης έβγαλε πολλές αμυνάρες και την ίδια ώρα σημείωσε 15 πόντους. Τι άλλο να ζητήσει ο Μπαρτζώκας από τον 28χρονο γκαρντ; 

Ο Ολυμπιακός θέλει πλέον να ντουμπλάρει τις νίκες του στο ΣΕΦ κόντρα στην Βιλερμπάν και αν το κάνει αυτό και μπορέσει να νικήσει και την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, δεν θα βάζει πλώρη πλέον μόνο για οκτάδα, αλλά και για τετράδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ψημένος για επιστροφή στο φάιναλ-φορ, αφού η ομάδα, που βλέπει, του δίνει το σχετικό ερέθισμα. Αν μπορούσε μάλιστα να πάρει και πράγματα από τον Κουίνσι Εϊσι ο Μπαρτζώκας, θα ήταν ακόμη καλύτερα. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, όμως, δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στην Μπάγερν, είναι πάνω από ένα μήνα στην Ελλάδα και δεν έχει δείξει τίποτα και για το μέλλον του κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags