Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χαμός στη Μακάμπι - Με την πλάτη στον τοίχο οι παίκτες - Τι λέει η διοίκηση για Σφαιρόπουλο!
| 2021-12-17 18:28:00

Χαμός στη Μακάμπι - Με την πλάτη στον τοίχο οι παίκτες - Τι λέει η διοίκηση για Σφαιρόπουλο!

Sportdog Team
Χαμός στη Μακάμπι - Με την πλάτη στον τοίχο οι παίκτες - Τι λέει η διοίκηση για Σφαιρόπουλο!

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται πλέον όλοι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά και από τις δύο ήττες στην "διαβολοβδομάδα" της Ευρωλίγκας κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Εφές Αναντολού.

Γιάννης Σφαιρόπουλος - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σύμφωνα με τα ισραηλινά Μέσα, μέλος της διοίκησης της Μακάμπι φέρεται σε συνομιλία με τους οπαδούς της ομάδας να ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο του συλλόγου, τονίζοντας: «Η εύκολη λύση θα ήταν να απολύσουμε τον προπονητή. Το θέμα είναι αν η ομάδα έτσι θα βελτιωθεί. Δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Οι φίλοι της ομάδας τα έχουν κυρίως με τους ξένους παίκτες, ζητώντας μάλιστα άμεσα αλλαγές σε όλους τους τομείς, με τον Σφαιρόπουλο να στηρίζει το ρόστερ του, λέγοντας:

«Ίσως μιλήσω στη διοίκηση για κάποιες αλλαγές, αλλά αυτή τη στιγμή εμπιστεύομαι το ρόστερ μας. Είμαι βέβαιος πως θα ξεπεράσουμε την κρίση. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Άλλες ομάδες μετά από ένα τέτοιο αρνητικό σερί καταρρέουν, αλλά εμείς όχι. Συνεχίζουμε και παλεύουμε. Θέλουμε μια νίκη για να αλλάξει το μομέντουμ».

Σε δύσκολη θέση στην παρούσα φάση είναι οι Τζέιμς Νάναλι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Τζέιλεν Ρέινολντς και Κάμερον Τέιλορ και κανένα ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags