Facebook Pixel Basket League: Τρελή έκπληξη από Ζενίτ του Πασκουάλ - Μεταγραφή ξένου άσου από τη Basket League! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-12-19 09:39:00

Τρελή έκπληξη από Ζενίτ του Πασκουάλ - Μεταγραφή ξένου άσου από τη Basket League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελή έκπληξη από Ζενίτ του Πασκουάλ - Μεταγραφή ξένου άσου από τη Basket League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ συμφώνησε και θα έχει από εδώ και πέρα στο ρόστερ της ξένο άσο ομάδας της Basket League, που είναι σκόρερ!

Basket League: Ο λόγος για τον Τάισον Κάρτερ, που μετά από πορεία 1,5 χρόνου στο Λαύριο, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, συμφωνώντας με τη Ζενίτ!

Στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα του Λαυρίου ο 23χρονος γκαρντ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Ηρακλή (87-71) για τη Stoiximan Basket League, πετυχαίνοντας 31 πόντους, 4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για την εμπειρία του με τον ελληνικό σύλλογο, δηλώνοντας απόλυτα έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού με τη Ζενίτ και υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ θα αγωνιστεί και στην Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάισον Κάρτερ:

«Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Είμαι χαρούμενος για όσα έχω ζήσει με το Λαύριο. Σίγουρα νιώθω έτοιμος και χαρούμενος φυσικά για ότι ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Δουλεύω σκληρά, νομίζω ότι μπορώ να προσαρμοστώ σε οτιδήποτε έρθει στο δρόμο μου. Είμαι ένας «φοιτητής» του μπάσκετ και σταδιακά χτίζω την καριέρα μου.

Το πιο σημαντικό είναι το μπάσκετ, σε αυτό θα μείνω συγκεντρωμένος και αυτό είναι το «διαβατήριό» μου με το οποίο θα συνεχίσω. Αγαπώ το Λαύριο και τους ανθρώπους του, θα είμαι πάντα ευγνώμων στον κόουτς Σερέλη, που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags