Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον... έκλεψε από ΠΑΟ ο Ομπράντοβιτς- Δύο παίκτες στο ΟΑΚΑ μετά τον Φλόιντ- Θέλει... Φαρίντ ο Πρίφτης!
Μπάσκετ
| 2021-12-20 19:04:00

Τον... έκλεψε από ΠΑΟ ο Ζοτς - Δύο παίκτες στο ΟΑΚΑ μετά τον Φλόιντ - Θέλει... Φαρίντ ο Πρίφτης!

του Pick n' Scroll
Τον... έκλεψε από ΠΑΟ ο Ζοτς - Δύο παίκτες στο ΟΑΚΑ μετά τον Φλόιντ - Θέλει... Φαρίντ ο Πρίφτης!

Ποιον παίκτη "έχασαν" οι Πράσινοι και η μεταγραφή έκπληξη. Οι εξελίξεις που έρχονται στο Τριφύλλι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η απόκτηση του Γιόβιτς και τα σενάρια για τον ψηλό. Ποιος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ και ψάχνει ομάδα στην Ευρωλίγκα;

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παράλληλα γίνονται πράγματα στο ρόστερ του. Πράγματα ευχάριστα για αυτόν, αφού μετά τον Φερέλ, έφυγε και ο Φλόιντ.

Παίκτες, δηλαδή, που δεν υπολόγιζε ο Δημήτρης Πρίφτης. Και είναι ευχάριστα νέα αυτά για τους «πράσινους», αφού οι αποχωρήσεις γίνονται χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους. Χωρίς, δηλαδή, να δώσουν αποζημίωση. Πράγμα πολύ σημαντικό για μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, που δεν έχει οικονομική άνεση από πέρυσι, οπότε και έφυγε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη θα γίνουν μεταγραφές. ‘Η μεταγραφή. Αλλωστε είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος από τον τραυματισμό του.



Υπάρχει, όμως, ανοιχτό παράθυρο και για ψηλό. Ο Ματίας Λεζόρ, που ήταν ελεύθερος, πήγε τελικά στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πάντα, όμως, υπάρχουν περιπτώσεις. Π.χ. ελεύθερος έμεινε πριν από λίγες μέρες από την ΤΣΣΚΑ ο Κένεθ Φαρίντ. Είναι άγνωστο αν υπάρχει θέμα ανάμεσα στον πρώην παίκτη του ΝΒΑ και τον Παναθηναϊκό, είναι, όμως, ένας παίκτης, που μπορεί να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα. Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι διαθέσιμοι ψηλοί, άλλωστε κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας κάνουν ή θα κάνουν μεταγραφές.

Αν όχι τώρα, σίγουρα μέσα στους δύο πρώτους μήνες του 2022 ο Παναθηναϊκός θα έχει πάρει και κοντό και ψηλό. Και θα το κάνει αυτό, γιατί στόχος του είναι πάνω από όλα να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Και το Κύπελλο θέλει, αλλά πάνω από όλα είναι το πρωτάθλημα. Και στα πλέι-οφ την άνοιξη οι «πράσινοι» θέλουν να είναι πολύ δυνατοί για να καταφέρουν ένα ακόμη χτύπημα στον μεγάλο τους αντίπαλο, σε μία χρονιά μάλιστα, που ο Ολυμπιακός πάει σούπερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την αποκάλυψη της χρονιάς ο Μπαρτζώκας - Γιατί άργησε ο Μάρτιν" - Θέλει Ουόκαπ ο Παναθηναϊκός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags