Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Την αποκάλυψη της χρονιάς ο Μπαρτζώκας - Γιατί άργησε ο Μάρτιν" - Θέλει Ουάκαπ ο Παναθηναϊκός!
Μπάσκετ
| 2021-12-17 12:40:00

"Την αποκάλυψη της χρονιάς ο Μπαρτζώκας - Γιατί άργησε ο Μάρτιν" - Θέλει Ουόκαπ ο Παναθηναϊκός!

του Γιώργου Κτενά
"Την αποκάλυψη της χρονιάς ο Μπαρτζώκας - Γιατί άργησε ο Μάρτιν" - Θέλει Ουόκαπ ο Παναθηναϊκός!

Η καλύτερη μεταγραφή, το ντέρμπι και ο Ολυμπιακός που... τρομάζει. Ο Κώστας Σορώτος σχολιάζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα, το ρόστερ που έχει χτίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί με το Τριφύλλι στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Στη μεγάλη εμφάνιση των Πειραιωτών στο παιχνίδι με την Μπάγερν αλλά και, κυρίως, στην επιμέρους παρουσία των παικτών στάθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Κώστας Σορώτος.

 

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε, ακόμα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, αλλά και στον παίκτη των Ερυθρόλευκων που ταιριάζει στο Τριφύλλι.

 

"Δεν βρίσκεις κάτι κακό σε Ολυμπιακό - Παίρνει πολλά από Λαρεντζάκη-Φαλ - Κάνει απίστευτα πράγματα"

 

"Ο Ολυμπιακός, ειδικά στο ΣΕΦ, παίζει πολύ καλά, παίζει αποτελεσματικό μπάσκετ, και ευχάριστο για αυτόν που το βλέπει. Με πιεστικές άμυνες, αποτελεσματικές, με παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, με καλή επιθετική λειτουργία, δεν μπορείς να βρεις κάτι κακό στον τρόπο που αγωνίζεται", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog.gr, ο πεπειραμένος τεχνικός.

 

Πώς είδατε τον Λαρεντζάκη στο παιχνίδι με την Μπάγερν;

 

"Ο Ολυμπιακός έχει την ευτυχία να παίρνει πολλά από παιδιά που ίσως δεν το περίμενε. Παίρνει από τον Λαρεντζάκη και από τον Φαλ, που νομίζω ότι είναι η αποκάλυψη της χρονιάς στην Ευρώπη. Ο Φαλ κάνει απίστευτα πράγματα".

 

Για αυτό άργησε να πάρει μπρος ο Χασάν Μάρτιν - "Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού"

 

Πήρε πράγματα και από τον Χασάν Μάρτιν σε αυτό το παιχνίδι.

 

"Πήρε πράγματα, ναι, γενικά είναι καλός παίκτης, αλλά είχε τραυματισμούς και είχε μείνει πίσω. Δεν είναι εύκολο μέσα από τις προπονήσεις να ξαναβρείς τον εαυτό σου, γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη".

 

Πώς είδατε τον Βεζένκοφ εναντίον της Μπάγερν;

 

"Από πέρσι είχε δείξει ότι είναι πολύ βελτιωμένος, για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή".

 

Καλός με την Μπάγερν ήταν και ο Ουόκαπ.

 

"Μπορεί να μην σκοράρει πάντα, αλλά είναι ψηλός πλέι μέικερ, που βοηθάει την ομάδα να παίξει με αλλαγές, και είναι καλός στο να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του". 

 

"Ταιριάζει ο Ουόκαπ στον Παναθηναϊκό - Ανοιχτό το ντέρμπι - Κλισέ και μεταφυσικό"

 

Στην ουσία είναι γκαρντ με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Παναθηναϊκός; Θα του ταίριαζε;

 

"Έχει δυστοκία στα γκαρντ τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός, προφανώς θα του ταίριαζε ο Ουόκαπ. Βέβαια ο Παναθηναϊκός παίρνει σκορ από τον Μέικον, αλλά πρέπει να βρει και από αλλού πόντους στο παιχνίδι του".

 

Τέλος, πείτε μου πώς περιμένετε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα, που πλησιάζει;

 

"Τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σε οποιοδήποτε σκορ, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται, είναι ντέρμπι που ξεκινούν από το 0-0 και είναι πάντα ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα. Και σε ανάποδες περιπτώσεις έχουμε δει τον Παναθηναϊκό πολύ φορμαρισμένο αλλά να χάνει από τον Ολυμπιακό. Πολλές φορές είναι κλισέ και μεταφυσικό αλλά παίζει ρόλο η φανέλα. Αυτές οι δύο ομάδες υπάρχει το στοιχείο του μεγάλου ανταγωνισμού".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκό ξέσπασμα: "Εμμονή Πρίφτη! Ανέκδοτο στο 4 – Παρκαδόροι οι..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags