Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα οπαδών
Μπάσκετ
| 2021-12-16 23:40:00

Παναθηναϊκό ξέσπασμα: "Εμμονή Πρίφτη! Ανέκδοτο στο 4 – Παρκαδόροι οι..."

Sportdog Team
Παναθηναϊκό ξέσπασμα: "Εμμονή Πρίφτη! Ανέκδοτο στο 4 – Παρκαδόροι οι..."

Οργή στον κόσμο του Τριφυλλιού μετά την ήττα με 85-82 από τη Μπαρτσελόνα για τη Round 16 της Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα οπαδών: «Εμμονή Πρίφτη! Ανέκδοτο στο 4 - Κατόρθωμα! Φτιάξατε χειρότερη ομάδα από πέρσι – Παρκαδόροι όλοι. Οργή στον κόσμο του Τριφυλλιού μετά την ήττα με 85-82 από τη Μπαρτσελόνα για τη Round 16 της Ευρωλίγκα.

Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Έχεις χαντακώσει την ομάδα με το βύσμα σου στο τέσσερα!Ριμπαουντ δεν σταυρώνει,τρίποντο ούτε με αίτηση , πάλι χάνει κρίσιμη βολή, μέχρι και ασσιστ σου έδωσε σήμερα!

Άνοιξε τη πόρτα σε Οκαρο και Πέρυ,και μην πάρεις κανένα, δεν πειράζει!

κάτι πρέπει να γίνει με το σκάουτινγκ μας, το χαμηλό μπάτζετ δεν είναι δικαιολογία για όλα..

Κοουτς με εξαιρεση τον Μεικον που τον βλεπαμε τον ξεραμε,ποια ακριβως απ τις μεταγραφες που κανες το καλοκαιρι πιστευεις οτι βγηκε;;Ποια;;Γιατι εγω σαν απλος φιλαθλος με τη μεχρι τωρα εικονα θεωρω οτι απετυχες σε ολες!!Και εσυ και οσοι ασχολουνται με το μεταγραφικο αγωνιστικο σχεδιασμο της ομαδας..φτιαξατε ομαδα χειροτερη απ τη περσινη!!πραγματικα κατορθωμα!!

Αν είχε σουτάρει το τρίποντο ο Πριφτης απο την ασιστ του Οκάρο θα πηγαινε τουλάχιστον παράταση και μετά βλέπαμε...

Τον οκαρο τον πήραν από ελιές και τον έβαλαν να παίξει μπάσκετ;

Και ας έφταιγε η διαιτησία χάσαμε από μισή Μπάρτσα αν είναι δυνατόν ο Μεικον όποτε θέλει θα παίζει;;

Δε χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις. H ομάδα δεν έχει το ατομικό ταλέντο να έβαζε πενήντα πόντους και στο δεύτερο μισό. Ήταν δεδομένο οτι θα έπεφτε η απόδοσή μας. Ξέρουμε πόσο μπορούν οι παίχτες αυτοί. Δειτε και τις ασιστ. Με το που έσφιξε λίγο την άμυνα η Μπαρτσελόνα το καθάρισε σχετικά εύκολα το παιχνίδι όταν πήρε διαφορά 8-9 πόντων. Και χωρίς να πιάσει καμία σπουδαία απόδοση. Εντάξει, κάποιοι θεωρούν (αν κρίνω απ τα σχόλια του ημιχρόνου) οτι με 1-2 προσθήκες πάμε Φ4. ΟΚ. Φαντάζομαι θα υπήρχαν και τα χρόνια που ήμασταν εμείς σαν τη Μπαρτσελόνα και παίζαμε με κάτι Πρόκομ (ό,τι είναι ο Παναθηναϊκός τώρα) οπαδοί αυτών των ομάδων που πίστευαν οτι με μια δυο προσθήκες μπορούσαν να μας παίξουν στα ίσια. Κι αυτό επειδή μπορεί για δυό περιόδους να μην έπαιζε άμυνα η ομάδα και μετά να τους πλάκωνε στα μπινελίκια ο Ζοτς. Μόνο το ιδιοκτησιακό έχει νόημα συζήτησης, τα υπόλοιπα είναι ζητήματα της πλάκας.

Η εμμονή του Πρίφτη στον κάκιστο σήμερα μεικον στην τρίτη περίοδο και τα χαμένα ριμπάουντ ήταν όλη η ιστορία του παιχνιδιού ξεκάθαρα.Τα ριμπάουντ γιατί δίναν συνέχεια δεύτερες επιθέσεις και η επιμονή στο τρίτο δεκάλεπτο στον κάκιστο μεικον πάγωσε και τον πολύ καλό νεντοβιτς του πρώτου ημιχρόνου.Οσο για το ανέκδοτο στο τέσσερα τον Γουάιτ ας μας πει ο Πρίφτης τι καλό βλέπει πάνω του;

Μεγάλη μάχη η ομάδα απόψε...Μεγάλη αηδία ο Οκαρο και οι διαιτητές...Συνεχίζουμε...Νεμάνια είσαι συγκλονιστικός παίχτης ρε φίλε...

Μπορεί να είμαι άσχετος αλλά βλέπω ότι ο Πρίφτης κολλάει.... κολλάει ... την άλλη φορά ο περι ήταν κάκιστος τον άφησε μέχρι να μας πάρουν όλη τη διαφορά και να βγουν μπροστά σήμερα άφησε τον μεικον που δεν ηταν η μέρα του μας πήραν τη διαφορά και βγήκαν μπροστα...γιατί κολλάς ρε πριφτη? ο κασελακης που ήτανσημερα?

Αποδέσμευση οκαρο χθες ας μαζέψουμε όλοι από ένα ευρώ να πάει πίσω στο κοτετσι του

Αυτό το σκουπίδι ο οκαρο γτ σκατα παίζει..εκτός από χαμένα σουτ, κρίσιμες βολες και να πασαρει στον Πρίφτη τι άλλο κάνει ??? Χίλιες φορές να παίζει ο Ματζουκας και να κάνει αυτός τα λάθη!!εκτός από άσχετος είναι και επικίνδυνα εμμονικος με τα βύσματα του και τις ηλίθιες επιλογές του

Είστε σίγουροι ότι ο Οκαρο έπαιζε μπάσκετ και παλαιότερα πριν έρθει στην ομάδα??? Πολύ κακη η ομάδα, χωρίς αρχή μέση και τέλος, μόνο Παπαγιάννης και Νεντοβιτς κάνουν, όλοι οι άλλοι σε εποχές Διαμαντίδη και πριν μόνο για παρκαδοροι θα μπορούσαν να απασχοληθούν στο ΟΑΚΑ!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags