Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Παναθηναϊκών: "Αλλοίωση DNA! Φτάνει πια Πρίφτη - Unfair Ντόρσεϊ, κλασικός Ολυμπιακός"!
Μπάσκετ
| 2021-12-23 23:30:00

Ξέσπασμα Παναθηναϊκών: "Αλλοίωση DNA! Φτάνει πια Πρίφτη - Unfair Ντόρσεϊ, κλασικός Ολυμπιακός"!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Παναθηναϊκών: "Αλλοίωση DNA! Φτάνει πια Πρίφτη - Unfair Ντόρσεϊ, κλασικός Ολυμπιακός"!

Οργή στον κόσμο του Τριφυλλιού για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στο... στόχαστρο των οπαδών βρίσκεται ο προπονητής για τις επιλογές τόσο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ όσο και στις καλοκαιρινές μεταγραφές. Όσον αφορά τους παίκτες, οι μόνοι που... γλιτώνουν είναι οι Παπαγιάννης και Νέντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 84-65 από τον Ολυμπιακό στην έδρα του για την Ευρωλίγκα. Η διαφορά των 19 πόντων δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της ερυθρόλευκης ανωτερότητας. Η ομάδα του Πειραιά πήρε μία εκδίκηση για την ήττα από τους πράσινους στο ΣΕΦ για την Α1.

Όπως ήταν φυσικό η ήττα εξόργισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ξέσπασαν κυρίως κατά του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ η μπάλα πήρε και κάποιους παίκτες που δεν έπαιξαν καλά, όπως ο Πέρι. Την αυστηρή κριτική γλιτώνουν ο Παπαγιάννης και ο Νέντοβιτς.

Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα από αυτά και σας τα παρουσιάζει:

Δεν με ενδιαφέρει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε , δεν ανέχομαι ήττα από το γαύρο. Όταν αρχίσουμε να δεχόμαστε την ήττα θα έχει αλλοιωθεί το DNA μας.

Άνθρωπος που δεν του κόβει να φέρει ούτε έναν παίχτη της προκοπής, απλούστατα είναι ανίκανος και να κοουτσάρει...Αργύρης εδώ και τώρα μήπως και φρενάρουμε την κατρακύλα...

Με τρεις παίχτες δεν πας πουθενά. Το unfair του Dorsey τυπικός γαύρος. Την αρχηγαρα τον Παπαπέτρου και τα μάτια μας! συμβόλαιο μέχρι τα 55 του γιατί έτσι θα παίζει και τότε

Πρίφτη καλύτερα να ασχοληθείς με το κέρλινγκ!!!Άφησε το μπάσκετ παλικάρι μου, δεν μπορείς!!!

Τον μόνο που λυπάμαι είναι τον κακομοίρη τον Παπαγιαννη που παίζει 40 λεπτά, τα δίνει όλα και ειναι πλέον σε άλλο level.. Που να υπήρχαν και γκαρντ της προκοπής.

Ρε Πρίφτη 20 πόντους …;;;;Ακίνητοι στην επίθεση , όλο το ματς πίσω, αχρηστευεις τον Νεντο με το κουβαλάει την μπάλα ,Παπαπέτρο αμολάει χαρταετό και δωστου συμμετοχή, απροετοίμαστοι πνευματικά, και στο τέλος τους 5 πόντους ματς ,αφήνεις να πάει στους 20…

Δηλαδή η διαχείριση του rotation και άρα της κούρασης (βλ. 4η περίοδο..!!!) δεν είναι θέμα προπονητή!!??

Άμυνα μηδέν,Παπαπέτρου για άλλη μία φορά κακός, οι ξένοι μας για άλλη μία φορά πουθενά, οι διαιτητές το βιολί τους στα κρίσιμα σημεία όταν φτάσαμε στην τρίτη περίοδο κοντά δεν βάλαμε 23 σημαντικά καλάθια τελείωσε μετά ...

Δεν γίνεται να νικας κάθε φορε με τη φανέλα σου!! Γιατί αν πιστεύει κανείς ότι νικήσαμε στο σεφ επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα τότε να βράσει μπάλα μπας και πάρει μυρωδιά!! Μακράν καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός που καθόλου τυχαία δεν είναι τρίτος στην βαθμολογία!! Παπαγιαννης και Νεντο σώζονται από αυτό το σημερινό συνοθύλευμα!

Πριφτη...Όταν ο μέσος φίλαθλος καταλαβαίνει πριν από σένα ότι ο αντίπαλος είναι διαβασμενος στη ζώνη και έχεις φάει διάφορα 15 ποντων σε 1μιση περίοδο για να αλλάξεις την άμυνα,απλά φεύγεις...

Έφυγε ο Φερελ και Φλόιντ,να φύγει και ο ανύπαρκτος Περρυ! Θελουμε τρεις παίχτες επιπέδου Ευρωλιγκας στις ίδιες θέσεις άμεσα και θα είμαστε άλλη ομάδα !

Η κατάσταση πλέον μετά και την σημερινή εμφάνιση δεν πάει άλλο!!! Επιτέλους κάτι θα πρέπει να γίνει από τους υπεύθυνους (GM) της ομάδας !!!

Με τα ψέματα ομάδα δεν φτιάχνεται. Ο Ολυμπιακός και κάθε ομάδα της Euroleague είναι 5 έτη φωτός μπροστά. Με παίχτες τύπου Πέρι, Μέϊκον, Ουάϊτ είσαι καταδικασμένος και παραδομένος σε κάθε παιχνίδι. Άμα δε μπουν λεφτά προκοπή δε κάνεις. Κάθε χρόνο και χειρότερα θα ναι τα πράγματα πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος της ομάδας και να μην έχουν ψηλά το πήχη. Υ.Γ. Νέντοβιτς αγόρι μου μακάρι να ερχόσουν στην ομάδα 4-5 χρόνια πριν, μόνο αυτό. Υ.Γ. Ο Παπαπέτρου σας αρέσει; Αξίζει 1 εκατομμύριο απλά επειδή είναι Έλληνας και ένας μέτριος forward

Όταν χάνεις με είκοσι πόντους από έναν μέτριο σήμερα Ολυμπιακό, είσαι προτελευταίος στην Ευρωλίγκα και λέγεσαι Παναθηναϊκός, αυτό τα λέει όλα!

Ένας Παναθηναϊκός κατώτερος των περιστάσεων έπαιξε απλά σαν τελευταίος απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που ήρθε ξεκάθαρα για να κερδίσει απόψε το μόνο κρίμα είναι στον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ μετά από πολύ καιρό και παρόλα αυτά κατάφεραν να τον απογοητευσουν τελείως..

Ειναι να γελας ή να κλαις με αυτο το τσιρκο? 19 ποντοι σοβαρα? Αποχη πλεον κανενα ματς δεν αξιζει να δεις απο αυτη την ομαδα. Βλεπεις τελικο αποτελεσμα και τελειωνει εκει το θεμα. Καλυτερα να εχουμε εμεις την υγεια μας και την ησυχία μας παρα να μας τρελανουν.

Οκ Πρίφτη έχει τελειώσει το παιχνίδι στο 60-69. Για ποιον λόγο παραδινεσαι και αφήνεις την διαφορά να πάρει διαστάσεις;;; ΥΓ: Παπαγιάννη αγόρι μου σε έχω κράξει άπειρες φορές αλλά ειλικρινά υποκλίνομαι. Σου βγάζω το καπέλο γιατί έχεις εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα πενταρια.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΜακΚίσικ… έκοψε τον αέρα στον ΠΑΟ - Μεταγραφή Πρίφτη μετά το "στραπάτσο" - Αυτόν "τελείωσε" απόψε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags