Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο Γιόβιτς - Πρόβλημα με το… ταμείο - Έτσι θα πάρει τον τίτλο από Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2021-12-24 21:20:00

Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο Γιόβιτς- Πρόβλημα με το… ταμείο στον ΠΑΟ- Έτσι παίρνει τίτλο από Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο Γιόβιτς- Πρόβλημα με το… ταμείο στον ΠΑΟ- Έτσι παίρνει τίτλο από Ολυμπιακό!

"Τέλειωσε" ξένος άσος μετά το στραπάτσο στο ΟΑΚΑ! Ποιος είναι ο παίκτης που ετοιμάζει ήδη βαλίτσες, η καθυστέρηση με τον Σέρβο γκαρντ και η αναζήτηση για έξτρα χρήματα. Ποιο είναι το πλάνο για να κάνουν και φέτος νταμπλ οι Πράσινοι;

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε απλά χθες το βράδυ από τον Ολυμπιακό, αλλά συνετρίβη, κάτι, που ξεκάθαρα φανερώνει η τελική διαφορά των 19 πόντων.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» για μία ακόμη φορά επέδειξε εξαιρετική συμπεριφορά, συμπεριφορά άλλου επιπέδου, καθώς δεν αποδοκίμασε τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του. Ηταν βαριά η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά οι Παναθηναϊκοί το κράτησαν μέσα τους. Γιατί σίγουρα τους ενοχλεί πάρα πολύ και η συντριβή, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν πάει καθόλου καλά στην Ευρωλίγκα, ούσα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ενοχλεί πάνω από όλα, όμως, αυτή η κατάσταση τον Πρίφτη και τους παίκτες του, που κάθε μέρα στο γήπεδο παλεύουν και προσπαθούν για το καλύτερο. Δεν τους βγαίνει, όμως, γιατί πάνω από όλα η ποιότητα του ρόστερ δεν είναι αυτή, που θα έπρεπε να είναι. Και το επιπλέον πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η οικονομική άνεση για να γίνουν οι αλλαγές, που πρέπει να γίνουν.

Αλλαγή, πάντως, θα γίνει. Μία (για αρχή τουλάχιστον). Προφανώς αυτή, που έχει να κάνει με τον πλέι-μέικερ. Ο Κέντρικ Πέρι απογοητεύει και δύσκολα θα είναι για μεγάλο διάστημα ακόμα στο ΟΑΚΑ. Ο Στέφαν Γιόβιτς αν ήταν απόλυτα έτοιμος θα φορούσε ήδη την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν είναι όμως. Όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα τον πάρουν και θα τον περιμένουν. Αλλωστε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά. Και ο Γιόβιτς αρέσει στον Πρίφτη, αφού θεωρεί ότι θα του κάνει αυτά, που θέλει. Παράλληλα ο Σέρβος γκαρντ είναι και οικονομικός, έχει, δηλαδή, ένα ακόμη στοιχείο, που βολεύει τους νταμπλούχους.

Για δύο κινήσεις, προς το παρόν τουλάχιστον δεν πρέπει να γίνεται λόγος, γιατί, όπως αναφέραμε, το ταμείο της ΚΑΕ δεν είναι πλούσιο.

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να πάρει το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Και επειδή αργούν αυτά, όταν είναι να κριθούν, θεωρούν οι άνθρωποί του ότι το ρόστερ θα είναι περίπου έτσι όπως πρέπει να είναι. Και δεν πρέπει να αμελεί κανείς ότι χθες έλειψε ο Σαντ-Ρος, παίκτης, που κάνει πολλές δουλειές και ο οποίος θα είχε αρκετές απαντήσεις σε αυτά, που έκανε ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΜακΚίσικ… έκοψε τον αέρα του ΠΑΟ - Μεταγραφή Πρίφτη μετά το "στραπάτσο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags