Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απέτυχε" στον Παναθηναϊκό, τον... αναγέννησε ο Μπαρτζώκας - "Ζόρια" για Αγγελόπουλους με Ντόρσεϊ
Μπάσκετ
| 2021-12-26 22:55:00

"Απέτυχε" στον Παναθηναϊκό, τον... αναγέννησε ο Μπαρτζώκας - "Ζόρια" για Αγγελόπουλους με Ντόρσεϊ

του Pick n' Scroll
"Απέτυχε" στον Παναθηναϊκό, τον... αναγέννησε ο Μπαρτζώκας - "Ζόρια" για Αγγελόπουλους με Ντόρσεϊ

Η τεράστια απουσία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και το Plan B του Έλληνα προπονητή. Ποιος θα χάσει το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους Ρώσους και ποιος θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό. Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ και ποια η επιθυμία του για του χρόνου;

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ιωνικού και προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Πλέον το μυαλό του είναι στο μεγάλο παιχνίδι, που ακολουθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη. Αν το πάρουν κι αυτό οι Πειραιώτες, τότε θα είναι με το ένα πόδι στην οκτάδα και θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητές τους για την τετράδα της Ευρωλίγκας.

Πάντως κόντρα στην ΤΣΣΚΑ τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα χωρίς τον Τόμας Ουόκαπ. Ο Αμερικάνος γκαρντ κάνει απίστευτη δουλειά, που δεν φαίνεται και τόσο στους αριθμούς, και έτσι κανείς δεν ασχολείται με το άθλιο ποσοστό, που έχει από το τρίποντο. Ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις κατεδαφίζει τα αντίπαλα καλάθια στην Ευρωλίγκα, αφού έχει μέχρι τώρα 19% έξω από τα 6,75.

Ο Μιχάλης Λούντζης, που έπαιξε πολύ καλά κόντρα στον Ιωνικό με τους 17 πόντους, που σημείωσε, ίσως πάρει την ευκαιρία του απέναντι στους Ρώσους. Είναι ένας παίκτης, που στα 23 του έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, δουλεύοντας πολύ και έχοντας στοιχεία, όπως αθλητικότητα και μακριά άκρα, που του δίνουν αβαντάζ έναντι αρκετών αντιπάλων του.

Τον Λούντζη τον είχε παλιότερα ο Παναθηναϊκός. Τον είχε πάρει από τον Κρόνο, αλλά στους «πράσινους» δεν απέδωσε αυτή η κίνηση. Ο 23χρονος, όμως, δεν σταμάτησε να δουλεύει και τώρα στον Ολυμπιακό πάει να κάνει το ξεπέταγμα της καριέρας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πολλά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος θα κληθεί κι αυτός να βοηθήσει για το κενό του Ουόκαπ. Ο Ντόρσεϊ κάνει σούπερ σεζόν και οι Ολυμπιακοί ζητάνε από τους Αγγελόπουλους να τον ανανεώσουν από τώρα, καθώς το συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι. Είναι, όμως, δύσκολο κάτι τέτοιο.

Ο Ντόρσεϊ θέλει να περιμένει, καθώς θα έχει και προτάσεις από άλλες σπουδαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, ενώ πάντα έχει στο μυαλό του την επιστροφή στο ΝΒΑ. Με τέτοιες εμφανίσεις μάλιστα, που κάνει η επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δεν θα είναι δύσκολο να γίνει εφικτή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζουν τεράστια κίνηση οι Αγγελόπουλοι - Αλλάζουν το ΣΕΦ - Πληρώνει και ο Μαρινάκης!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags