Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: Πρόταση από Εθνική και γνωστή ομάδα - Κλείνει μεγάλη συμφωνία το καλοκαίρι ο Ραζνάτοβιτς
| 2022-01-01 22:50:00

Πρόταση σε Σπανούλη από Εθνική και γνωστή ομάδα - Κλείνει μεγάλη συμφωνία το καλοκαίρι ο Ραζνάτοβιτς

του Pick n' Scroll
Πρόταση σε Σπανούλη από Εθνική και γνωστή ομάδα - Κλείνει μεγάλη συμφωνία το καλοκαίρι ο Ραζνάτοβιτς

Επιστροφή-ΒΟΜΒΑ για τον Kill-Bill που πήρε τις αποφάσεις του. Ποιες προτάσεις έχει ήδη απορρίψει, γιατί δεν θέλει να κάτσει σε πάγκο ομάδας μεσούσης της σεζόν και οι πληροφορίες για κάτι πολύ... δυνατό που του ετοιμάζει ο γνωστός ατζέντης για τους επόμενους μήνες.

Ο Βασίλης Σπανούλης κρέμασε την φανέλα του πριν από μερικούς μήνες, αλλά είναι και πάντα θα είναι στο προσκήνιο. Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την πολύ δυνατή του προσωπικότητα. Παράλληλα, όμως, θα συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με το μπάσκετ, κάτι, που π.χ. δεν έκανε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Στον Σπανούλη προτάθηκε προ καιρού να είναι προπονητής στην Εθνική των «παραθύρων» αλλά δεν το δέχτηκε. Θέλει κάτι μεγαλύτερο, γιατί πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει από την αρχή της προπονητικής του πορείας. 

Πριν από καιρό επίσης ο Προμηθέας ήθελε να του δώσει την τεχνική ηγεσία, ενδεχόμενο, όμως, που δεν προχώρησε.

Προς το άμεσο μέλλον ο Kill Bill θα κοουτσάρει τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες, που θα λάβουν μέρος στα σχετικά τουρνουά της Ευρωλίγκας. Στο πλευρό του θα είναι ο Ντούσαν Βούκτσεβιτς, ο γιος του οποίου είναι στην Ρεάλ και έχει μεγάλη προοπτική.

Όλα δείχνουν ότι ο Σπανούλης αυτό το κάτι μεγάλο, που θέλει να αναλάβει, θα το κάνει το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με κάποια ομάδα μεσούσης της σεζόν. Με μία ομάδα, δηλαδή, που θα θέλει να αλλάξει τον προπονητή της.

Ο Λαρισαίος θέλει να φτιάξει κάτι από την αρχή, κάτι τέτοιο θέλει χρόνο, οπότε το καλοκαίρι θα είναι ιδανική περίσταση. Ποιο θα είναι αυτό το πολύ μεγάλο, που θέλει να αναλάβει, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει τώρα. Πάντως, ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, το δουλεύει πολύ αυτό το θέμα, άλλωστε προ ημερών είπε ότι «όταν έχεις σωστή εκπροσώπηση, το τέλος της επαγγελματικής σου καριέρας είναι στην πραγματικότητα μία ευκαιρία για τους παίκτες να εξελιχθούν σε άλλους ρόλους. Η δουλειά μου είναι να δημιουργήσω και να δω αυτές τις ευκαιρίες για τους πελάτες μου και να προσπαθήσω να τους βρω ρόλους που θα τους κρατήσουν κοντά στο άθλημα που αγαπούν».

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι καλό θα ετοιμάσει ο Ραζνάτοβιτς για τον Σπανούλη στη προπονητική. Ο Σέρβος ήταν αυτός, που πήγε τον Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το 2010 και ακόμη συνεχίζει να εκπροσωπεί τις τύχες του, τις οποίες έχει εδώ και σχεδόν 16 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι! Ούτε Αγκιμπού ούτε Σισέ - Αυτός φέρνει πρόταση, τεράστια δικαίωση Μαρτίνς

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags