Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Απίστευτο! Τοπ παίκτης της Euroleague υπέρ του Τζόκοβιτς - Ανάρτηση που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2022-01-08 08:47:00

Απίστευτο! Τοπ παίκτης της Euroleague υπέρ του Τζόκοβιτς - Ανάρτηση που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Τοπ παίκτης της Euroleague υπέρ του Τζόκοβιτς - Ανάρτηση που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ)

Ο Σέρβος τενίστας είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω της διαμάχης του με την κυβέρνηση της Αυστραλίας με έναν από τους καλύτερους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ να τον υποστηρίζει δημόσια για την απόφασή του.

Νίκολα Μίροτιτς: Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους πολλούς αθλητές που είναι στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς και των όσων συμβαίνουν μεταξύ του και της κυβέρνησης της Αυστραλίας και με αφορμή τα Χριστούγεννα των Παλαιοημερολογιτών θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Στις ημέρες που ο παράδεισος θα κατέβει στη γη και η γη θα ανέλθει στον παράδεισο, αγαπημένε Νόβακ Τζόκοβιτς, θέλω να είσαι επίμονος σε όλα όσα κάνεις και σε όλα όσα είσαι. Το σκοτάδι βρίσκεται πριν την αυγή και η δυσκολία πριν την αυγή της ελευθερίας. Σου εύχομαι καλή υγεία, πνευματική ειρήνη και ευτυχία στην οικογένειά σου. Ειρήνη του Θεού, ο Χριστός γεννήθηκε», έγραψε ο Νίκολα Μίροτιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags