Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο επόμενος που έρχεται μετά τον Γιόβιτς - Μεταγραφή με άρωμα ΝΒΑ - Δεν... πάει άλλο με Παπαγιάννη!
| 2022-01-13 23:10:00

Ο επόμενος που έρχεται μετά τον Γιόβιτς - Μεταγραφή με άρωμα ΝΒΑ - Δεν... πάει άλλο με Παπαγιάννη!

του Pick n' Scroll
Ο επόμενος που έρχεται μετά τον Γιόβιτς - Μεταγραφή με άρωμα ΝΒΑ - Δεν... πάει άλλο με Παπαγιάννη!

Ξεχνούν την ΤΣΣΚΑ και ετοιμάζονται για μάχη με τον Ολυμπιακό. Ο πραγματικός στόχος του φετινού Παναθηναϊκού και η μεταγραφή που χρειάζεται άμεσα ο Δημήτρης Πρίφτης. Ξεκίνησε το... ψάξιμο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πότε και ποιος θα έρθει...

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει αύριο με την Μακάμπι και ίσως είναι καλό για αυτόν, προκειμένου να συνέλθει και από τον κορωνοϊό και από την βαριά ήττα, που γνώρισε από την ΤΣΣΚΑ. Οι «πράσινοι» γενικώς δεν πάνε καλά φέτος, χθες, ωστόσο, η εμφάνισή τους ήταν ακόμη πιο τραγική και το γεγονός ότι έχασαν εν τέλει με 24 πόντους είναι και κάτι, που τους κολακεύει. Κάλλιστα η διαφορά θα μπορούσε να έχει ξεπεράσει τους 30 πόντους και αυτά τα πράγματα δεν αρμόζουν σε μία ομάδα με την ιστορία και το μέγεθος του εξάστερου.

Και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το σκηνικό, κάτι, που σημαίνει ότι όσο το δυνατόν πιο άμεσα πρέπει ο Παναθηναϊκός να αρχίσει να δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο. Έχει και την ατυχία, πάντως, απέναντί του καθώς εκεί, που ήταν να έρθει ο Γιόβιτς, κόλλησε τον ιό και η άφιξή του καθυστερεί. Ο Σέρβος δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, είναι, όμως, ένας παίκτης, που μπορεί να νοικοκυρέψει την ομάδα και να την ανεβάσει επίπεδο. Άλλωστε στην Ευρωλίγκα οι νταμπλούχοι δεν έχουν ουσιαστικό στόχο. Θέλουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και αυτά έχουν σημαδέψει.

Αν στη πορεία για αυτές τις διοργανώσεις βρουν και έναν πολύ καλό ψηλό, τότε θα είναι σούπερ ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλωστε τον Ολυμπιακό τον έχουν κερδίσει και υπό πιο δυσμενείς συνθήκες. Ξεκάθαρα, όμως, μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του εξάστερου παρακολουθούν την αγορά για ψηλό και είναι αισιόδοξοι ότι θα βρουν την λύση. Είτε με κάποιον, που θα μπορεί να φύγει από την ευρωπαϊκή του ομάδα, είτε με κάποιον «κομμένο» από το ΝΒΑ. Το να παίζει ο Παπαγιάννης 30 και 35 λεπτά δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί δεν θα βγει. Έτσι φουλάρουν οι «πράσινοι» για να βρουν το μπακ-απ του διεθνούς σέντερ και να πάνε πολύ πιο έτοιμοι στις μάχες τίτλου, που θα έχουν με τον Ολυμπιακό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρωδία ο Παναθηναϊκός - Τρεις μεταγραφές για Ολυμπιακό - Αύξηση μπάτζετ και... νέα διοίκηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags