Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παρωδία ο Παναθηναϊκός - Τρεις μεταγραφές για Ολυμπιακό - Αύξηση μπάτζετ και... νέα διοίκηση!
Μπάσκετ
| 2022-01-12 23:23:00

Παρωδία ο Παναθηναϊκός - Τρεις μεταγραφές για Ολυμπιακό - Αύξηση μπάτζετ και... νέα διοίκηση!

του Pick n' Scroll
Παρωδία ο Παναθηναϊκός - Τρεις μεταγραφές για Ολυμπιακό - Αύξηση μπάτζετ και... νέα διοίκηση!

Η... σκληρή αλήθεια για ΤΣΣΚΑ, ο φετινός στόχος και η μόνη ελπίδα για το Τριφύλλι. Πώς μπορούν να σώσουν τη σεζόν ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του και πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στον σύλλογο. Από πού θα βρεθούν παραπάνω χρήματα, ακόμα και αν δεν έρθει επενδυτής;

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά από την δεύτερη περίοδο και μετά ήταν στο αντίθετο άκρο. Ηταν πολύ απογοητευτικός, χάνοντας εν τέλει με κατεβασμένα τα χέρια από την ρωσική ομάδα.

Έπαιξε ρόλο πάνω από όλα το γεγονός ότι οι Πράσινοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον ιό. Στην ουσία εμφανίστηκαν στο ΟΑΚΑ με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους και βέβαια επηρεασμένοι από την ασθένεια. Σίγουρα, όμως, έπαιξε ρόλο και το ότι ούτως ή άλλως η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη ομάδα και συν τοις άλλοις είχε μεγαλύτερο κίνητρο από τον αντίπαλό της. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τύχη για την οκτάδα, αντίθετα η ομάδα του Ιτούδη θέλει να πάρει και πάλι την κούπα. Και ήθελε πολύ τη νίκη στο ΟΑΚΑ, καθώς έχει μείνει πίσω με αρκετές ήττες στο ενεργητικό της μέχρι τώρα.

Οι Πράσινοι δεν μπορούν στην ουσία να κριθούν για αυτό το παιχνίδι, το σίγουρο, όμως, είναι ότι η παρουσία τους φέτος στην Ευρωλίγκα είναι παρωδία. Και το πράγμα είναι δύσκολο να σωθεί από δω και πέρα στην κορυφαία διοργάνωση.

Αλώστε στόχος του Παναθηναϊκού είναι το νταμπλ, το πως θα καταβάλλει την αντίσταση του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για αυτό έρχεται ο Γιόβιτς, για αυτό άλλωστε και ετοιμάζονται και άλλες κινήσεις. Με τον Χουγκάζ και με έναν ψηλό, που θα προστεθεί πιο αργά. Ισως μέσα στον Φλεβάρη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σαφώς θέλει καλύτερα πράγματα από την ομάδα του, γνωρίζει, όμως, ότι αν δεν αλλάξει το διοικητικό καθεστώς δεν μπορούν να γίνουν θαύματα. Με τον Βοτανικό τα νέα, που έρχονται, είναι καλά, οι Παναθηναϊκοί θέλουν να ακούσουν ανάλογα νέα και για το ΟΑΚΑ, που θέλει να πάρει στη κυριότητά της η ομάδα τους. Αν τα καταφέρει, αυτομάτως ανεβαίνει σημαντικά το μπάτζετ και αυτό σίγουρα θα βελτιώσει την ποιότητα του ρόστερ την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντροπή, να φύγουμε από την Ευρωλίγκα - Αντίο Πρίφτη - Μήτσο και Αλβέρτη... ξεσκαρτάρισμα τώρα"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags