Ο Παναθηναϊκός γνώρισε πολύ βαριά, έως και ντροπιαστική, ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και οι οπαδοί του Τριφυλλιού "βράζουν" με την εικόνα της ομάδας.

Μια "βόλτα" στα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρκεί για να καταλάβει κανείς την οργή των οπαδών, καθώς "πλημμύρισαν" τις επίσημες σελίδες του Τριφυλλιού με επικριτικά σχόλια.

Τα περισσότερα εξ' αυτών εστιάζουν στον Δημήτρη Πρίφτη, ζητώντας την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία και παροτρύνοντας τους Αλβέρτη-Διαμαντίδη να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα.

Από τα "βέλη" δεν γλίτωσαν και οι παίκτες, ειδικότερα οι ξένοι, καθώς η πλειοψηφία των οπαδών φαίνεται να πιστεύει ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε μερικά ενδεικτικά σχόλια:

Αλλαγές τώρα και λύσεις συμβολαίων μήπως γλιτώσουμε χρήματα από μερικούς παίκτες που είναι αδιάφοροι και δεν έχουν το ταλέντο να παίξουν στον ΕΞΑΣΤΕΡΟ.

Φυγετε ολοι....δεν αξίζει σε κανένα να φορά αυτή την φανέλα....θίασος που περιφέρεται μέσα στο παρκε....ασχετοι!!

Τι χάλια είναι αυτά ρε..δεν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα η δεν μπορούν..αυτοί που έχουν την ευθύνη ας τις αναλάβουν..ομάδα χωρίς αρχή και τέλος

Μην ξανά ακούσω στήριξη ….Τέλος το χάιδεμα ….
Φύγετε από την συγκεκριμένη διοργάνωση. Φυγετε για να μην καταστρέψετε αλλο την ιστορία του συλλόγου

Αλβερτη και Μήτσο απόψε είναι ώρα για ξεσκαρταρισμα μέχρι και στις καρέκλες !!!

Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν επηρεάστηκε απ' τον κόβιντ ,παίζουμε όπως ακριβώς παίζαμε και πριν τα κρούσματα... οτι συνέχιζουν οι Αμερικάνοι της οκάς που έφερε ο άσχετος Πρίφτης και το 2022 δείχνει ότι εκεί μέσα δεν μυρίζει κανένας από μπάλα.....να παρακαλάμε να χάνει η Ζαλγκίρις να μην γράψουμε ιστορία....

Απομακρύνετε επιτέλους αυτόν τον «προπονητή»

Γειά σου Πριφτη ούτε για τον Άρη πια

Τρίφτη μείνε καλύτερα στα αποδυτήρια μάζεψε τα πράγματά σου...

Αυτό το έκτρωμα είναι ντροπή για τον σύλλογο...

Απορώ γιατί δεν έχουν αποσύρει την ομάδα από την euroleague για να την προστατέψουν...

Δεν υπάρχει μπασκετική αστυνομία….;;Ξεφτιλίζετε την διοργάνωση….!!Κριμα την ιστορία μας!!!

Ο χειρότερος προπονητης που έχει περάσει απο τον πάγκο του παναθηναϊκου αν δεν φύγει έχει κ άλλη κατρακύλα ουτε τελικούς δεν θα παμε με τον μυρωδιά

ο Πριφτης αν εχει εστω και λιγο φιλοτιμο να παραιτηθει

Η απορια μου ειναι που Αλβερτης-Διαμαντιδης δεν κανουν καμια κινηση να σταματησουν τον διασυρμο-κατηφορο της ομαδος. Η εικονα που παρουσιαζουμε ειναι απαραδεκτη και προσβαλει την ιστορια μας.Να δοθουν λυσεις αμεσα.

Αναρωτιέμαι ο Πριφτης τι τους λει να κάνουν στην επίθεση; Γιατί αυτοί πάνε γύρο γύρο όλοι και σουτ στον γάμο του καραγκιόζη! 

Καλύτερα να δω πατινάζ στην ερτ2.. Ντροπή απλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρωδία ο Παναθηναϊκός - Τρεις μεταγραφές για Ολυμπιακό - Αύξηση μπάτζετ και... νέα διοίκηση!