Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Κλείδωσε: Πότε και πού θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου - Απόφαση "φωτιά" για τους οπαδούς
Μπάσκετ
| 2022-01-14 19:08:00

Κλείδωσε: Πότε και πού θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου - Απόφαση "φωτιά" για τους οπαδούς

Sportdog Team
Κλείδωσε: Πότε και πού θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου - Απόφαση "φωτιά" για τους οπαδούς

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν ήδη κλείσει θέση για την τελική φάση της διοργάνωσης και απομένει η τέταρτη ομάδα, που θα κριθεί από τον ημιτελικό Προμηθέας-ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου στα "Δύο Αοράκια" της Κρήτης θα γίνει το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Final Four έχουν ήδη προκριθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και η τελευταία ομάδα θα βγει από τον νικητή στο ζευγάρι Προμηθέας – ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σκέψη ήταν να μετατεθεί για τον Μάιο ή άλλη ημερομηνία, προκειμένου ο κόσμος από την Κρήτη να έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις εξέδρες. Όμως οι αρμόδιες αρχές αλλά και οι περισσότερες ομάδες δεν συμφωνούν με την αλλαγή της ημερομηνίας, ενώ και ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασε διαφωνία, διότι θα άλλαζε και το δικό του καλεντάρι. Συνεπώς η διοργάωνση θα διεξαχθεί παρουσία μάξιμουμ 520 ατόμων, όσο είναι δηλαδή το 10% της χωρητικότητας, όπως ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης για τα γήπεδα.

Αν αυτό αλλάξει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα υπάρξει και ανάλογη αύξηση (ή μείωση) των ατόμων που θα μπουν στο γήπεδο για τους τέσσερις αγώνες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags