Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέχει για Τούμπα ο Μπουχαλάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-17 09:14:00

Τρέχει για Τούμπα ο Μπουχαλάκης! Αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρέχει για Τούμπα ο Μπουχαλάκης! Αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του! Θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το εκτός έδρας ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Τρέχει για Τούμπα ο Μπουχαλάκης! Αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του! Θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το εκτός έδρας ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Χωρίς τον Αντρέα Μπουχαλάκη που κάνει αγώνα να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί στα δύο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός.

Ο μέσος της ομάδας του Πειραιά δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Πιο συγκεκριμένα ο Κρητικός μέσος των «ερυθρολεύκων», δεν θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, αλλά και στο εντός έδρας ματς της Κυριακής (23/1) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το εκτός έδρας ντέρμπι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το εν λόγω παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 30 Ιανουαρίου και ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν θα ήθελε να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του διεθνούς άσου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags