Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξένος άσος έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-01-17 17:14:00

Ξένος άσος έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ξένος άσος έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!

Με αρκετές ημέρες καθυστέρηση και απρόοπτο με τον κορωνοϊό, ο παίκτης προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.
 

Ο Στέφαν Γιόβιτς έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Δευτέρας (17/1).

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η άφιξή του αναβλήθηκε επειδή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Γιόβιτς έχει συμφωνήσει με τους Πράσινους και η μεταγραφή του έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες. Αφού ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, ο έμπειρος πόιντ γκαρντ ταξίδεψε για την Αθήνα, για να ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις:

Για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Έχετε δίκιο, έλειψα για έξι μήνες, γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό με την εθνική ομάδα. Τώρα είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω πως το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Νιώθω εξαιρετικά. Μου είχαν πει πως θα μείνω εκτός για δύο μήνες. Ύστερα από κάποιες εξετάσεις στη Γερμανία αποφασίσαμε να μείνω εκτός για παραπάνω καιρό, για να είμαι ασφαλής και 100% έτοιμος. Μιλήσαμε με τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο και ήταν εύκολο να αποφασίσω να υπογράψω εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags