Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ονειρεύεται "εκτόξευση" ο ΠΑΟ - Αύξηση μπάτζετ και τρεις top μεταγραφές - Φήμες για άσο από Ελλάδα
Μπάσκετ
| 2022-01-17 21:10:00

Ονειρεύεται "εκτόξευση" ο ΠΑΟ - Αύξηση μπάτζετ και τρεις top μεταγραφές - Φήμες για άσο από Ελλάδα

του Pick n' Scroll
Ονειρεύεται "εκτόξευση" ο ΠΑΟ - Αύξηση μπάτζετ και τρεις top μεταγραφές - Φήμες για άσο από Ελλάδα

Η μεγάλη κίνηση που θα ανεβάσει ψηλά το Τριφύλλι! Πώς οι Πράσινοι θα τα "σκάσουν" για μεταγραφική ενίσχυση, τα σενάρια για παίκτη από την Ελλάδα και τι φέρνει η προσθήκη του Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Στέφαν Γιόβιτς και πιστεύει ότι ο Σέρβος θα του λύσει πολλά προβλήματα στην θέση του πλέι-μέικερ. Το θέμα με τον έμπειρο γκαρντ εννοείται ότι δεν έχει να κάνει με την αξία του αλλά με το σε ποια κατάσταση βρίσκεται, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και ουσιαστικά από ετήσια αποχή.

Αν ο Γιόβιτς είναι καλά και παίξει έτσι όπως πρέπει να παίξει, το πιθανότερο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα τον έχει και του χρόνου. Επίσης για την επόμενη χρονιά έχει και τον Νέντοβιτς και τον Μέικον, οπότε θα ξεκινήσει με μία τριάδα, που είναι εγγύηση για κάτι καλύτερο από την φετινή παρουσία στην Ευρωλίγκα. Θα αποκτηθεί βέβαια κι άλλος γκαρντ και μάλιστα πολλοί συνδέουν τον τελευταίο καιρό τους «πράσινους» με τον Γιουτζίν Τζέρμαν, που κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ιωνικού. Είναι, όμως, δύσκολο αν ξεκινήσει με βάση τους Νέντοβιτς, Γιόβιτς και Μέικον του χρόνου ο Παναθηναϊκός, να πάρει και τον Τζέρμαν. Και αυτό γιατί ο Αμερικάνος γκαρντ είναι σκόρερ και με Νέντοβιτς και Μέικον, οι «πράσινοι» δεν θα χρειαστούν άλλον τέτοιον. Θα χρειαστούν έναν ακόμη πολύ καλό πλέι-μέικερ, που θα μοιράζεται την θέση με τον Γιόβιτς. Έναν, δηλαδή, σαν τον Νέιτ Ουόλτερς, που φέτος κάνει σούπερ εμφανίσεις με τον Ερυθρό Αστέρα. Ή σαν τον Κρις Τζόουνς, ο οποίος επίσης κάνει καταπληκτική χρονιά με την Βιλερμπάν.

Θα εξαρτηθεί, πάντως, πως θα πάει γενικώς το πράγμα και από τι θα γίνει με το ΟΑΚΑ. Αν θα περάσει, δηλαδή, στη κυριότητα του Παναθηναϊκού. Αν γίνει αυτό, που είναι πολύ πιθανό, τότε το μπάτζετ του εξάστερου θα ανέβει και τότε θα κάνει άλλη συζήτηση για το ρόστερ. Δεν θα ανέβει και θα φτάσει στα επίπεδα της ΤΣΣΚΑ ή της Εφές, θα πάει, όμως, στα δεδομένα του Ολυμπιακού, που αυτή την στιγμή έχει 3 εκ. ευρώ μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτό του Παναθηναϊκού. Τρία εκατομμύρια ευρώ είναι μεγάλο νούμερο καθώς μιλάμε για τρεις παίκτες από το πρώτο ράφι.

Αν, λοιπόν, οι «πράσινοι» πάρουν το ΟΑΚΑ, τότε σίγουρα θα περιμένουν πολύ καλύτερες μέρες για τον κόσμο τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags