Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στην... έξοδο ξένος άσος του Ολυμπιακού - Το πρώτο όνομα για αντικαταστάτης - "Παίζει" και top Έλληνας
Μπάσκετ
| 2022-01-25 23:21:00

Στην... έξοδο ξένος άσος του Ολυμπιακού- Το πρώτο όνομα για αντικαταστάτης- "Παίζει" και top Έλληνας

του Pick n' Scroll
Στην... έξοδο ξένος άσος του Ολυμπιακού- Το πρώτο όνομα για αντικαταστάτης- "Παίζει" και top Έλληνας

Στο Λιμάνι... αλλάζουν τσιπάκι και περιμένουν Ερ. Αστέρα και αλλαγές. Όχι άμεσα βέβαια, αλλά ήδη ξεκίνησαν να ψάχνουν για τον παίκτη που θα τους καλύψει ένα σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει στο φετινό ρόστερ. Ποιος θα αποχωρήσει και ποιοι βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου είναι μονόδρομος η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και κυρίως στις νίκες.

Οι ήττες και οι άθλιες παρουσίες στα παιχνίδια με την Φενέρ και την Μακάμπι έχουν αφήσει πληγές στο κορμί των Πειραιωτών, αλλά δεν έχουν φέρει την καταστροφή. Αλλωστε βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και είναι από τα φαβορί ακόμη και για την τετράδα. Υπάρχει δρόμος μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, απλά ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει τσιπάκι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μην πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων ό, τι έχει φτιάξει.

Την ίδια ώρα όπως όλα τα μεγάλα κλαμπ έτσι και οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν και την επόμενη σεζόν. Όχι ότι θα κλείσουν κάποιον παίκτη άμεσα, αλλά κάνουν σκέψεις καθώς μάλιστα η αγορά δεν είναι πολύ πλούσια. Τους καλύτερους παίκτες τους παίρνουν οι ομάδες με το μεγάλο πορτοφόλι, οπότε οι υπόλοιπες, ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός, πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να πάρουν ό, τι καλύτερο υπάρχει από το δεύτερο ράφι και κάτω.

Σίγουρα η ομάδα του Πειραιά θα χρειαστεί ψηλό την επόμενη σεζόν ακόμη και αν μείνει ο Μουσταφά Φαλ. Ζαν Σαρλ Λιβιό και Χασάν Μάρτιν θα είναι πολύ δύσκολο να μείνουν και οι δύο, εκτός κι αν κάνουν παπάδες από δω και πέρα, οπότε αλλάξουν και τα δεδομένα.

Καλό, λοιπόν, θα είναι να κρατήσουμε κάποια ονόματα για την επόμενη σεζόν όπως του Τζος Νίμπο του Ζαλγκίρις, αλλά και του Κώστα Αντετοκούνμπο της Βιλερμπάν. Είναι ονόματα, που πέφτουν στις «ερυθρόλευκες» συζητήσεις, χωρίς, όμως, να σημαίνει κιόλας ότι θα αποκτηθούν. Είναι νωρίς άλλωστε ακόμα για τέτοια πράγματα, αν και σε 1-2 μήνες κάποιες ομάδες θα αρχίσουν να κλείνουν παίκτες, που τους ενδιαφέρουν. Και το κάνουν τόσο νωρίς με φόβο μήπως το καλοκαίρι τους χάσουν, όταν, δηλαδή, θα μπουν κι άλλες ομάδες στο κυνήγι της μεταγραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φουλ" για το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας ο ΠΑΟ - Double double για πλάκα - Σφήνα σε Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags