Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανάσα για Ολυμπιακό με Ντόρσεϊ - Η πιο ακριβή ομάδα της χώρας - Θα είναι αποτυχία κόντρα στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2022-02-04 23:40:00

Ανάσα για Ολυμπιακό με Ντόρσεϊ - Η πιο ακριβή ομάδα της χώρας - Θα είναι αποτυχία κόντρα στον ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Ανάσα για Ολυμπιακό με Ντόρσεϊ - Η πιο ακριβή ομάδα της χώρας - Θα είναι αποτυχία κόντρα στον ΠΑΟ!

Ο στόχος της οκτάδας που πλησιάζει και η υποχρέωση των Πειραιωτών για τη φετινή σεζόν, που αφορά κυρίως την κυριαρχία τους στην Ελλάδα. Γιατί σκέφτονται ήδη το Final Four του Κυπέλλου και πώς ήρθε το διπλό απέναντι στην... άοσμη Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός έσπασε το ρόδι και έκανε την πρώτη του νίκη στο 2022, κερδίζοντας το βράδυ της Παρασκευής την Μπασκόνια. Δεν έπαιξε καλά, αλλά ήταν τέτοιο το παιχνίδι, που η νίκη ήταν το μόνο, που μετρούσε. Οι Πειραιώτες έπαιξαν και μάλιστα πολύ με την φωτιά απέναντι στους άοσμους Βάσκους, αλλά στο τέλος μπόρεσαν να πάρουν τους δύο βαθμούς και παράλληλα μία τεράστια ανάσα για την δύσκολη συνέχεια.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν εκείνος, που έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τους «ερυθρόλευκους», αφού με ισόπαλο το σκορ, σημείωσε αλλεπάλληλους πόντους και έτσι ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο ομογενής γκαρντ ήταν άστοχος στα τελευταία παιχνίδια στα τρίποντα, αλλά σήμερα ήταν αυτός, που έπρεπε να είναι, τελειώνοντας με 17 πόντους και 3/6 τρίποντα.

Πολύ καλός ήταν και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος πέρα από την δεδομένη συνεισφορά του στην άμυνα, έδωσε και 12 πόντους με 4/4 τρίποντα.

Η βαθύτερη ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός διέκοψε το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και μπορεί πλέον να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Εκεί, όπου το ρόστερ του θα είναι πιο πλούσιο, αφού θα επιστρέψουν οι Εϊσι και Λαρεντζάκης, που δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ισπανία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν και έχουν μεγάλη τύχη να μπουν στην οκτάδα, αλλά στο μυαλό τους είναι και το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου. Κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και έναν εκ των Προμηθέα, ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση της κούπας είναι μονόδρομος και σίγουρα θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουν. Είναι μακράν η πιο ακριβή ομάδα της χώρας και παράλληλα είναι και η πιο καλή, κάτι, που δείχνει και η βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός είναι στις πρώτες θέσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι προτελευταίος.

Οι «πράσινοι» έχουν τον τρόπο να κερδίζουν τον μεγάλο τους αντίπαλο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα του Μπαρτζώκα είναι αποφασισμένη να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της αρχής γενομένης από το Κύπελλο, που θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο στρατηγικό deal Ολυμπιακού - "Βοήθεια" από κορυφαίο Έλληνα ατζέντη - "Κλοπή" Πογέτ από ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags