Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Παπαπέτρου - Ανακοινώνει μεταγραφή τα επόμενα 24ωρα - Ώρα... Κυπέλλου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-06 15:45:00

Εξελίξεις με Παπαπέτρου στον ΠΑΟ - Ανακοινώνει μεταγραφή τα επόμενα 24ωρα - Ώρα... Κυπέλλου!

του Pick n' Scroll
Εξελίξεις με Παπαπέτρου στον ΠΑΟ - Ανακοινώνει μεταγραφή τα επόμενα 24ωρα - Ώρα... Κυπέλλου!

Ποιος φτάνει στο ΟΑΚΑ και γιατί θα κριθούν πολλά στο Final Four του Κυπέλλου. Ο Δημήτρης Πρίφτης ετοιμάζει την ομάδα του για τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς και περιμένει τον αρχηγό του...

Ο Παναθηναϊκός είχε μία διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα χωρίς ουσία, αφού έχασε από την Μονακό στο ΟΑΚΑ, ενώ συνετρίβη στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα. Η Ευρωλίγκα έχει γίνει πλέον τυπική διαδικασία για τους «πράσινους», μόνο, που για την ιστορία τους και το ειδικό βάρος του συλλόγου, θα πρέπει να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο και κυρίως να μην έχουν εμφανίσεις σαν αυτή της Βαρκελώνης.

Το μυαλό τους, πάντως, εδώ και καιρό είναι στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου, όπου απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Προμηθέα θα παλέψουν για την κούπα. Για το ποιον θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό, θα το ξέρουν την Δευτέρα, οπότε και θα γίνει η κλήρωση. Με όποιον και να παίξουν, όμως, το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου θέλουν να είναι οι νικητές.

Το καλό για αυτούς είναι ότι όλα δείχνουν ότι θα μπορέσει να τους βοηθήσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την ιγμορίτιδα και κάθε μέρα, που περνάει, είναι ολοένα και καλύτερα. Η παρουσία του στο φάιναλ-φορ σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο όπλο για τον Δημήτρη Πρίφτη, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Στην διάθεση του Πρίφτη θα είναι τις επόμενες μέρες και ο Νίκος Χουγκάζ, του οποίου ο δανεισμός στον Ιωνικό ολοκληρώθηκε. Ο Χουγκάζ δεν είναι ακόμη παίκτης πρώτης γραμμής, μπορεί, όμως, σε κάποια παιχνίδια να έρθει από τον πάγκο και να βοηθήσει κυρίως με το επιθετικό του ταλέντο. Στόχος του «τριφυλλιού» είναι ο 21χρονος παίκτης να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν.

Άλλη μεταγραφή προς το παρόν δεν πρόκειται να κάνει ο Παναθηναϊκός. Το αποτέλεσμα του Κυπέλλου θα κρίνει πολλά για αυτό το κομμάτι. Αν οι νταμπλούχοι δεν τα καταφέρουν να πάρουν το τρόπαιο, τότε είναι πιθανό να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση, κυρίως πηγαίνοντας για τα πλέι-οφ της Α1. Αν, όμως, πάρουν το Κύπελλο, δύσκολα θα αλλάξουν πράγματα στο ρόστερ τους, αν και φαίνεται ότι ποσοτικά θα χρειάζονταν έναν παίκτη ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό παρασκήνιο με πρώην του ΠΑΟ - Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Γιατί δεν έγινε η μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags