Facebook Pixel ΕΟΚ: "Ψήνεται" ανατροπή για το Final Four του Κυπέλλου - Κρούση ΕΟΚ στην κυβέρνηση - Τι ζητάει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-10 17:24:00

"Ψήνεται" ανατροπή για το Final Four του Κυπέλλου - Κρούση ΕΟΚ στην κυβέρνηση - Τι ζητάει!

Sportdog Team
"Ψήνεται" ανατροπή για το Final Four του Κυπέλλου - Κρούση ΕΟΚ στην κυβέρνηση - Τι ζητάει!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι αποφασισμένος να αλλάξει το στάτους της φετινής διεξαγωγής του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, με το αίτημα που θα απευθύνει στην κυβέρνηση.

ΕΟΚ: Την αύξηση της πληρότητας του γηπέδου "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο, όπου θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στις 18-20 Φεβρουαρίου θέλει η ΕΟΚ.

Αυτή τη στιγμή επιτρέπεται πληρότητα μόλις 10% στα γήπεδα, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να μην άρει τους περιορισμούς που ισχύουν εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η ΕΟΚ με τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, προσπαθεί να το αλλάξει αυτό.

Έτσι, λοιπόν γίνονται προσπάθειες ώστε να γίνει εξαίρεση για το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ και να αυξηθεί η πληρότητα στο 50% για την διοργάνωση και να βρεθεί παραπάνω κόσμος στο γήπεδο, όπου χωράει συνολικά 5.222 θεατές.

Με τον Βαγγέλη Λιόλιο να έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει το Final Four να είναι γιορτή και να σημάνει μία νέα περίοδο για το ελληνικό μπάσκετ, η ΕΟΚ κάνει προσπάθειες προκειμένου η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων να κάνει μία εξαίρεση μόνο για την συγκεκριμένη διοργάνωση και να άρει τον σχετικό περιορισμό για την πληρότητα των γηπέδων.

Θυμίζουμε ότι στο Final Four θα αναμετρηθούν η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και ο Προμηθέας με τον Παναθηναϊκό, για μια θέση στον τελικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags