Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με… μεταγραφή στο Final 4 o ΠΑΟ - Έτσι θα χτυπήσει Ολυμπιακό - Τεράστια απουσία για Μπαρτζώκα!
Μπάσκετ
| 2022-02-14 23:09:00

Με… μεταγραφή στο Final 4 o ΠΑΟ - Έτσι θα χτυπήσει Ολυμπιακό - Τεράστια απουσία για Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll
Με… μεταγραφή στο Final 4 o ΠΑΟ - Έτσι θα χτυπήσει Ολυμπιακό - Τεράστια απουσία για Μπαρτζώκα!

Το τρικ του Πρίφτη για Κύπελλο και οι τρεις στόχοι των Πειραιωτών. Οι "αιώνιοι" προετοιμάζονται για την πρώτη κούπα της χρονιάς με δύο σημαντικές απώλειες, αλλά και όνειρα για την κούπα. Στόχος άλλωστε και των δύο είναι το double, ενώ στο Λιμάνι βλέπουν πλέον και το... Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 70-58 τον Ηρακλή πριν από λίγες ώρες και όπως όλοι παραδέχτηκαν το μυαλό του ήταν στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου και κατ’ αρχάς στον ημιτελικό με τον Προμηθέα. Οι «πράσινοι» έκαναν απέναντι στον «Γηραιό» ένα από τα χειρότερα φετινά τους παιχνίδια και νίκησαν απλά και μόνο λόγω της πολύ υψηλότερης ποιότητάς τους. Γνωρίζουν ότι με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουν την παραμικρή τύχη να πάρουν το Κύπελλο.

Ο κόουτς, Δημήτρης Πρίφτης, έδωσε την είδηση μετά το τέλος του παιχνιδιού, λέγοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί στις μάχες της Κρήτης, λόγω της επέμβασης, στην οποία υποβλήθηκε. Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, είναι μία τεράστια απουσία για το «τριφύλλι», καθώς θα λείπει ένα από τα τρία πρωτοκλασάτα του ονόματα. Τα άλλα δύο είναι ο Νέντοβιτς με τον Παπαγιάννη.

Και το ενδιαφέρον είναι πως θα καλύψει αυτό το κενό ο Πρίφτης. Υπάρχουν οι προφανείς επιλογές του Κασελάκη και του Μαντζούκα, υπάρχει και η επιλογή να παίξει πολύ με τρία γκαρντ. Υπάρχει, όμως, και μία άλλη, που δεν αποκλείεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού να την χρησιμοποιήσει. Να βάλει, δηλαδή, για κάποιο διάστημα στο «3» τον Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος έχει πολύ καλό σουτ, είναι και ευκίνητος, αθλητικός. Έναν Ουάιτ μάλιστα, που ζει τις καλύτερές του μέρες στον Παναθηναϊκό, αφού τελευταίως έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του. Με την Βιλερμπάν ήταν σπουδαίος, σήμερα ήταν επίσης εξαιρετικός κόντρα στον Ηρακλή.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για το Κύπελλο και παρά τα προβλήματα που έχει, θέλει να σηκώσει την κούπα και να καταφέρει το πρώτο μεγάλο χτύπημα στον μεγάλο του αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους όλα δείχνουν ότι θα έχουν τον τραυματία, Τόμας Ουόκαπ, στην διάθεσή τους και με τίποτα δεν θέλουν να χάσουν κι αυτοί το τρόπαιο, καθώς στόχος τους είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και η καλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρωλίγκα. Κάτι, που σημαίνει πρόκριση στην οκτάδα και γιατί όχι και πρόκριση στο φάιναλ-φορ, που όλα δείχνουν ότι θα γίνει στο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βελιγράδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Σλούκας έφυγε... λόγω Σπανούλη - Νωρίς ακόμα για F4 γιατί... - Τίποτα σίγουρο με Παναθηναϊκό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags