Facebook Pixel ΒΙΑΝΕΞ: Ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος επενδύει...ποσό φωτιά!
| 2022-02-18 21:52:00

Νέα μεγάλη επένδυση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Συμφωνία με κορυφαίο όνομα!

Sportdog Team
Νέα μεγάλη επένδυση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Συμφωνία με κορυφαίο όνομα!

Μία... ηχηρή μεταγραφή ετοιμάζει ο πρώην ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος σχεδιάζει να επισρέψει στα δρώμενα με μία νέα κίνηση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχεδιάζει επέκταση των δραστηριοτήτων του και στην έντυπη δημοσιογραφία.

Ο ιδιοκτήτης του μιντιακού ομίλου DPG με έντονη παρουσία στον χώρο του Διαδικτύου, θέλει να εισέλθει και στον χώρο των εφημερίδων, εκδίδοντας κυριακάτικο φύλλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυριακάτικη έκδοση δεν θα αφορά τον Παναθηναϊκό ή τα αθλητικά δρώμενα, αλλά θα έχει πολιτικό προσανατολισμό και ήδη προχωρήσει η σχεδίασή της, με απώτερο στόχο εντός του επόμενου τριμήνου να τεθεί σε κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ των δημοσιογράφων που θα στελεχώσουν τη νέα προσπάθεια θα είναι η Όλγα Τρέμη, η οποία συνεργάζεται με το Newsbomb, ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου.

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοιράζει... 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο στο Instagram - Για να μαζέψει followers

Το Instagram έκλεισε πριν από λίγες ημέρες τον ...τρίτο λογαριασμό του πρώην μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτη της Φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για "αθέμιτη ανάρτηση".

 

Εκείνος όμως απάντησε στον "γίγαντα των social media" ανοίγοντας νέο και μοιράζοντας το ποσό των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο, μετά από κλήρωση, στους νέους followers.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο νέος λογαριασμός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram, απέκτησε αμέσως περισσότερους από 100.000 νέους ακόλουθους, με τον ίδιο να τηρεί την υπόσχεσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags