Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έδιωξε μουρμούρα, ώρα για Double και… Ευρωλίγκα - Η πρώτη κίνηση Αγγελόπουλων μετά την κούπα!
Μπάσκετ
| 2022-02-20 20:41:00

Έδιωξε μουρμούρα, ώρα για Double και… Ευρωλίγκα - Η πρώτη κίνηση Αγγελόπουλων μετά την κούπα!

του Pick n' Scroll
Έδιωξε μουρμούρα, ώρα για Double και… Ευρωλίγκα - Η πρώτη κίνηση Αγγελόπουλων μετά την κούπα!

Το Κύπελλο "έφτιαξε" τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γιατί πλέον δεν υπάρχει άγχος στους Πειραιώτες, οι στόχοι της σεζόν και ποιον παίκτη θέλουν να κλείσουν το συντομότερο οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή στην τέταρτη περίοδο στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήρε κούπα μετά το 2016, όταν και είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στο Λιμάνι ζουν μεγάλες στιγμές για αυτή την επιστροφή στους τίτλους και είναι πλέον πολύ πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Πιστεύουν, δηλαδή, ότι αυτή δεν είναι παρά μόνο η αρχή. Και μπορεί ο Βασίλης Σπανούλης να αποχώρησε από την ενεργό δράση, εν τούτοις ο Ολυμπιακός μόνο το νικηφόρο του πνεύμα δεν έχει χάσει.

Μαζί με τον τίτλο η ομάδα του Πειραιά κέρδισε και ηρεμία για το υπόλοιπο της σεζόν. Πλέον το μεγάλο άγχος έφυγε και οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι θα είναι ακόμη καλύτεροι από δω και πέρα, ώστε να πάρουν και το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν ό, τι καλύτερο στην Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πατάει κι αυτός ακόμη πιο καλά στα πόδια του με τον κόσμο να τον στηρίζει, θέλοντας να δει την ομάδα τους όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά με τους 21 πόντους, που σημείωσε, και ο Ολυμπιακός θα ήθελε ήδη να τον έχει ανανεώσει για τουλάχιστον μία ακόμη χρονιά. Το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο ομογενής γκαρντ θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αν καταφέρει να τον κρατήσει η ομάδα του Πειραιά (έστω και μέχρι το καλοκαίρι του 2023), θα είναι πολύ μεγάλη μαγκιά.

Αντίθετα, ο Κουίνσι Εϊσι δεν έπαιξε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν βοηθάει καθόλου και πολλοί απορούν γιατί τον κρατάει ο Ολυμπιακός. Πάντως, είναι δύσκολο οι Πειραιώτες να πάρουν παίκτη μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία της Ευρωλίγκας. Και αυτό γιατί ο Μπαρτζώκας δεν θέλει να χαλάσει τις ισορροπίες στην ομάδα του, που και καθορισμένες είναι και πολύ λεπτές. Και βέβαια αν έπαιρνε παίκτη ο Ολυμπιακός, στη περιφέρεια θα έπαιρνε και όχι στους ψηλούς, όπου υπάρχει πληρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες-φωτιά Αγγελόπουλων για το... μέχρι τέλους - "Όλοι ξέρουν για τους τίτλους παλιά ότι..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags