Facebook Pixel Ελλάδα: ΣΟΚ! Νεκρός σε τροχαίο 28χρονος μπασκετμπολίστας (ΦΩΤΟ)
| 2022-02-20 23:16:00

ΣΟΚ! Νεκρός σε τροχαίο 28χρονος Έλληνας μπασκετμπολίστας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ! Νεκρός σε τροχαίο 28χρονος Έλληνας μπασκετμπολίστας (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία το μεσημέρι της Κυριακής (20/2) καθώς 28χρονος παίκτης μπάσκετ έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα μόλις στα 28 του χρόνια.

Λοκρός Αταλάντης: Τραγικό περιστατικό το μεσημέρι της Κυριακής (20/2) καθώς ο 28χρονος σέντερ του Λοκρού, Δημήτρης Σοροπάνης, έχασε την ζωή του σε τροχαίο, όταν κατά την διάρκεια της εισόδου του στην αερογέφυρα του Soulis, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου.

Παρά το γεγονός πως ο 28χρονος φορούσε κράνος και προστατευτική στολή έχασε την ζωή του ακαριαία με την τροχαία να έχει ξεκινήσει την προανάκριση ώστε να φανούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, ενώ να σημειώσουμε ότι ο Σοροπάνης είχε παίξει στο παρελθόν, στην Προοδευτική Λάρυμνας, στον Κύνο Λιβανατών, τον Ιωνικό Λαμίας, την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό.

"Η οικογένεια του Λοκρού θρηνεί τον άτυχο και απροσδόκητο χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου και αδυνατεί να πιστέψει το μοιραίο. Συλλυπητήρια πρώτα στην οικογένεια, ένα ΓΙΑΤΙ θα πλανάται πάντα..... ΔΗΜΗΤΡΗ ,θα σε αγαπάμε και θα είσαι ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ!", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λοκρός Αταλάντης για το θλιβερό γεγονός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags