Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέλα Αγγελόπουλων μετά την κούπα με ΠΑΟ - Συνθήματα στα αποδυτήρια - Απίστευτος Πρίντεζης (vid)
| 2022-02-20 23:37:00

Τρέλα Αγγελόπουλων μετά την κούπα με ΠΑΟ - Συνθήματα στα αποδυτήρια - Απίστευτος Πρίντεζης (vid)

Sportdog Team
Τρέλα Αγγελόπουλων μετά την κούπα με ΠΑΟ - Συνθήματα στα αποδυτήρια - Απίστευτος Πρίντεζης (vid)

Παράνοια επικράτησε στα αποδυτήρια των Ερυθρόλευκων μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στον αγώνα με τους Πράσινους με τους προέδρους της ομάδας να είναι αυτοί που έδιναν τον... ρυθμό στα αποδυτήρια!

Ολυμπιακός: Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να... ρίχνουν το σύνθημα "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" και τον αρχηγό Γιώργο Πρίντεζη να προχωράει σε... ρεσιτάλ εκφράσεων.

"Δείξαμε τον χαρακτήρα μας γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η άμυνά μας στο δεύτερο μισό ήταν απίστευτη. Είμαι περήφανος για εσάς είστε αληθινοί πρωταθλητές", φαίνεται να λέει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ.

"Σήμερα μιλήσατε εσείς, παίξατε εκπληκτικά και είστε η καλύτερη ομάδα. Αποδείξατε τι είναι ο Ολυμπιακός και είμαστε περήφανοι για εσάς. Σας αξίζουν συγχαρητήρια και πάμε 'Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό", είπαν στη συνέχεια οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags