Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σπουδαία κίνηση από Αγγελόπουλους - "Δένουν" ξένο παικταρά μέχρι το 2025!
Μπάσκετ
| 2022-02-22 12:22:00

Σπουδαία κίνηση από Αγγελόπουλους - "Δένουν" ξένο παικταρά μέχρι το 2025!

Sportdog Team
Σπουδαία κίνηση από Αγγελόπουλους - "Δένουν" ξένο παικταρά μέχρι το 2025!

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό είναι γεγονός, όμως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι την αφήνουν πίσω και ήδη προχωρούν σε κινήσεις για ισχυροποίηση της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μουστάφα Φαλ για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του ως το 2025 βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει το basketnews.com.

Ο Γάλλος σέντερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Βιλερμπάν και αποδείχτηκε μια από τις καλύτερες προσθήκες των Πειραιωτών, αφού φέτος μετράει 8 πόντους (66% στα δίποντα), 4,9 ριμπάουντ, 1 τάπα και 12,1 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ είναι πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού στον δείκτη +/-, με την ομάδα του να είναι στο +16,1 όσο εκείνος βρίσκεται στο παρκέ.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο 30χρονος άσος ήταν διετές, αλλά οι Ερυθρόλευκοι έσπευσαν να τον δεσμεύσουν για δύο επιπλέον χρόνια, βάζοντας στη συμφωνία και buy out για το ΝΒΑ μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία το καλοκαίρι, ενώ οι αποδοχές του θα είναι αυξημένες σε σχέση με φέτος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags